Filter
Cursus
Tempo: Alles

Top Online Cursus Studies in Energie 2019/2020

Een college-vak dat in een reeks individuele klassen wordt onderwezen, staat bekend als een cursus. Lessen gericht op een bepaald onderwerp worden aangeleerd over de voortgang van een paar maanden of jaren.

Wat is een cursus in energiestudies? Het is gericht op de soorten energie die wereldwijd worden gebruikt en hoe ze op een effectieve manier kunnen worden gebruikt. Klimaatverandering, energie-efficiënte technologie en de basisprincipes van zonnetechnologie zijn slechts enkele onderwerpen die in de klas kunnen worden besproken. Sommige cursussen bespreken hoe hernieuwbare energie kan worden ontwikkeld tot een duurzame energie die het milieu beschermt en conserveert. Ze kunnen onderzoeken hoe zonne-, wind- en waterkracht kunnen worden gebruikt om efficiënte energie te creëren voor de bevolking van de aarde, of om zich te concentreren op het beheer van olie en gas.

Door een cursus energiestudies te volgen, kunnen studenten leren hoe ze hernieuwbare energie kunnen gebruiken en onderhouden. Studenten kunnen ook hun kennis van hoe technologie op vele manieren kan worden gebruikt verbeteren, wat hen kan helpen nieuwe doorbraken in energie bij te houden. Door deze cursussen te volgen, kunnen ze ook de benodigde opleiding krijgen om hen te helpen verder te komen in hun huidige baan of om een ​​betere baan te krijgen in de toekomst.

Veel hogescholen over de hele wereld ondersteunen het onderzoek en programma's van energiestudies. Sommige scholen hebben echter verschillende kosten voor cursussen. Neem altijd contact op met de school van uw keuze voor exacte kosten.

Hernieuwbare energie is de grens van de toekomst. Nieuwe banen worden gecreëerd voor degenen die een opleiding of een graad in energiestudies hebben genoten. Laboratoriumtechnicus voor hernieuwbare energie, manager projectbesturing en energieconsulent zijn enkele carrières in deze categorie die een beroep doen op studenten die graag duurzame energie bestuderen. Zonne-engineering en beheer van hernieuwbare energie zijn carrières die kunnen worden bereikt na extra jaren van studie.

Zowel lokale als internationale hogescholen houden studenten de kans om meer te weten te komen over duurzame energie en ondersteunen vaak ook onlineklassen. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

3 Resultaten in Energie

E-Careers

Het bereiken van de International Technical Certificate NEBOSH in Oil and Gas Operational Safety om met vertrouwen te werken in een sector die bekend staat om de beste ge ... [+]

Wat zijn de doelstellingen van deze cursus? Bedek milieubeheer in de olie- en gasindustrie. Alles wat u moet weten over de veiligheid koolwaterstof proces. brandbeveiliging en noodmaatregelen essentials.

Voor wie is het bedoeld?

Deze cursus is voor iedereen die op dit moment in, of gaan in op de olie- en gasindustrie en de noodzaak van een wereldwijd erkende set van principes van gezondheid en veiligheid de beste praktijken op een dag-tot-dag basis te behouden.

Vereisten

Er zijn geen eerste vereisten voor deze cursus.

Wat betekent deze cursus uit elkaar?

Mensen die het International Technical Certificate NEBOSH in Oil and Gas Operational Safety houden kan zowel onshore of offshore-werken, kunnen ze meestal functioneren in rollen als HSE Manager, Officer of Supervisor.... [-]

Verenigd Koninkrijk UK Online Slough
Open Inschrijving
Engels
Deeltijd
Online
Lees meer in Nederlands
Gaia Education

Dit online programma geeft een uitgebreid overzicht van hernieuwbare energie als middel om duurzame ontwikkeling op wereldschaal mogelijk te maken. Hierin wordt uiteengez ... [+]

Energie is de gouden draad die economische groei verbindt, sociale gelijkheid vergroot en een omgeving die de wereld laat floreren. Ontwikkeling is niet mogelijk zonder energie en duurzame ontwikkeling is niet mogelijk zonder duurzame energie.

Dit online programma geeft een uitgebreid overzicht van hernieuwbare energie als middel om duurzame ontwikkeling op wereldschaal mogelijk te maken. Hierin wordt uiteengezet hoe hernieuwbare energiebronnen zowel een milieu-noodzakelijkheid als een economische kans vormen.

Het programma ondersteunt het VN Sustainable Energy for All-initiatief (SE4ALL), dat universele toegang tot moderne energiediensten moet bieden en het wereldwijde tempo van verbetering van energie-efficiëntie en het aandeel van hernieuwbare energie in de wereldwijde energiemix verdubbelt. Energie ondersteunt alle Sustainable Development Goals (SDG's) van de VN, waarmee deze cursus ook nauw aansluit.... [-]

Verenigd Koninkrijk Forres Canada Shawnigan Lake Thailand Prachuap Khiri Khan Brazilië Rio de Janeiro  + 4 Meer
Augustus 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
8 weken
Online
Lees meer in Nederlands
SOAS University of London

... [+]

Merk op dat het cursuscertificaat geen officieel academisch krediet vertegenwoordigt van de partnerinstelling die de cursus aanbiedt.

[-]
Verenigd Koninkrijk Londen Singapore
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
6 weken
Online
Lees meer in Nederlands