Filter
Cursus
Tempo: Alles

Beste Online Cursussen in Financiën 2019

Voel je je aangetrokken door het uitdagende financiële omgeving? Doe financiële kwesties en economie geluid interessant voor u? Wilt u deze onderwerpen dieper te verkennen? Als je antwoord ja op zijn minst een keer, moet u overwegen het nemen van financiën cursussen online! Of u wilt uw kennis uit te breiden of gewoon opfrissen op oude vaardigheden, zal financieren cursussen online je er bent. Zij zullen u met zowel praktische kennis van de financiële wereld en de noodzakelijke theoretische achtergrond.

Financiën cursussen online adres kwesties zoals vermogensbeheer, corporate finance, bedrijfseconomie, monetaire economie en de wereldeconomie, internationale bank-of onroerend goed investeringen. Het nemen van Financiën cursussen online kunt u een cursus vanuit vrijwel elke plaats in de wereld. Dankzij de flexibele levering, bent u ook in de gelegenheid om uw eigen leertempo te kiezen.

Wilt u een deel van de spannende wereld van financiën te zijn, neem een ​​kijkje op de onderstaand aanbod en vind uw toekomstige koers vandaag al!

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

52 Resultaten in Financiën

Harvard Business School Online

Leading with Finance is een online programma dat is ontworpen om u een goed begrip te bieden van de financiële beginselen - een toolkit voor het maken van slimme financië ... [+]

Bouw een intuïtief inzicht in financiën om beter te communiceren met de belangrijkste belanghebbenden en uw carrière te laten groeien.

Als bedrijfsleider is het van cruciaal belang dat u de financiële implicaties van uw beslissingen begrijpt en communiceert. Hoe genereer je waarde? Welke invloed hebben uw beslissingen op aandeelhouders?

Leading with Finance is een online programma dat is ontworpen om u een goed begrip te bieden van de financiële beginselen - een toolkit voor het maken van slimme financiële beslissingen en het vertrouwen om deze beslissingen duidelijk te communiceren aan belangrijke interne en externe belanghebbenden.

Dit programma benadrukt ook het belang van het opnemen van subjectieve oordelen in de financiële besluitvorming, waardoor je het grotere geheel begrijpt en een effectievere leider wordt. Door deel te nemen aan Leading with Finance kunt u:... [-]

Verenigde Staten Cambridge
Augustus 2019
Engels
Deeltijd
6 weken
Online
Lees meer in Nederlands
SOAS University of London

Deze gratis online cursus, geschreven en gepresenteerd door prof Pasquale Scaramozzino, directeur, CEFIMS en Hong Bo, senior lezer in de financiële economie, school van f ... [+]

Cursus in risicomanagement in de wereldwijde economie [-]
Verenigd Koninkrijk Londen Singapore
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
4 weken
Online
Lees meer in Nederlands
Institute For Advanced Management (CEU - IAM)

Volg uw training met professionele experts om diepgaande kennis te krijgen van de grenzen van de strafrechtelijke aansprakelijkheid van rechtspersonen, leer hoe u program ... [+]

Top Online Cursus Studies in Financiën.

Volg uw training met professionele experts om diepgaande kennis te krijgen van de grenzen van de strafrechtelijke aansprakelijkheid van rechtspersonen, leer hoe u programma's kunt uitvoeren om crimineel risico of naleving te voorkomen, implementeer ze effectief en stel procedures vast om de juridische procedures die het bedrijf kan worden geconfronteerd voor wanpraktijken van werknemers, managers of partners.

Dit programma is in voorbereiding voor de CESCOM®-certificering, uitgegeven door de Spaanse Associatie voor Compliance (ASCOM®)

De CESCOM® Certification of Compliance, uitgegeven door de Spaanse Association of Compliance ASCOM, certificeert dat de professionals die deze verkrijgen de nodige kennis hebben om bekwaam en effectief de Compliance-functie in elk type organisatie te implementeren.... [-]

Spanje Madrid
Oktober 2019
Spaans
Voltijd
100 uur
Online
Lees meer in Nederlands
University Of The Free State Business School Online

Enterprise Risk Management is erop gericht om de deelnemer de nodige vaardigheden te bieden om het strategische en operationele risico in de organisatie met succes te beh ... [+]

Enterprise Risk Management

Enterprise Risk Management is erop gericht om de deelnemer de nodige vaardigheden te bieden om het strategische en operationele risico in de organisatie met succes te beheren. Dit zal worden bereikt door een systematische benadering van risicobeheer in te voeren die wordt ondersteund door praktische richtlijnen en gebruiksvriendelijke sjablonen.

Planning

Het Enterprise Risk Management-programma start tijdens de eerste week van elke maand. Aanvragen sluiten op de 15e van de vorige maand.

Beoordeling

De beoordeling van de SLP's bestaat uit quizzen, discussies, een eindopdracht en een online test.

Wijze van levering

Online

Looptijd

2 weken. Dit is exclusief de extra tijd die wordt gegeven om de eindbeoordeling te voltooien.... [-]

Zuid-Afrika Bloemfontein
Open Inschrijving
Voltijd
2 weken
Online
Lees meer in Nederlands
Imarticus Learning

De FinTech Prodegree, in samenwerking met Rise Mumbai als kennispartner, is een eerste van zijn soort 125-uur online programma dat een diepgaande blootstelling biedt aan ... [+]

De FinTech Prodegree , in samenwerking met Rise Mumbai als kennispartner , is een eerste van zijn soort 125-uur online programma dat een diepgaande blootstelling biedt aan vier belangrijke FinTech-domeinen door middel van een rigoureus op de industrie afgestemd curriculum. Het programma biedt ook capstone-projecten, case-studies en periodieke interactie met marktleiders en ondernemers in de FinTech-ruimte.

Industry-Endorsed: geavanceerd programma met case-studies door FinTech-pioniers, ontworpen en geleverd in samenwerking met Rise MumbaiHolistisch leren: blootstelling aan technologieën zoals blockchain, robotica, machinaal leren en geavanceerde analyseErvaringsleren: leermethode bestaande uit live virtuele lezingen, case-study's, use cases, sluitsteenprojecten en sociaal lerenProgramma-aflevering: geleverd door trainers en FinTech-professionals van Imarticus Learning and Rise Mumbai in een volledig door een instructeur geleide online bezorgmodusFintech Training Curriculum... [-]
India Mumbai
Open Inschrijving
Engels
Deeltijd
125 uur
Online
Lees meer in Nederlands
E-Careers

Neem de controle over uw bedrijf 'payroll door het inschrijven in de Officiële Sage 50 Payroll Certification. ... [+]

Wat zijn de doelstellingen van deze cursus?

Dit niveau 1 en 2 gangen pakket zal ertoe leiden dat u steeds Sage Certified, zorgen voor een efficiënte, stress-free running van de loonlijst je de controle, terwijl ook uw carrière te verbeteren.

Sneltoetsen gebruiken, back-up, rollback en gegevens, het opzetten van de wetgeving en bedrijfsgegevens te herstellen, creëren werknemersgegevens, het opzetten van pay-elementen, het verwerken van uw payroll run, gebruik pensioenregelingen, produceren P32s, omgaan met starters en uittreders, gebruik maken van de regering Gateway, deal met vakantiegeld en management informatie rapporten In level 2 leer je; werken met automatische inschrijving, begrijpen het belang van beveiliging van gegevens, omgaan met loonbeslag orders, leren hoe te verwerken en te begrijpen het verschil tussen de wettelijke en niet-wettelijke betalingen en inhoudingen, opgezet en proces studieleningen, gelden SSP, SMP, SAP en SPP aan uw salarisadministratie, inzicht in de payroll Tax Eind van de Maand proces en het berekenen van de werkelijke kosten van de loonlijst voor een organisatie met inbegrip van werkgeversbijdragen en de wettelijke eisen. ... [-]
Verenigd Koninkrijk UK Online Slough
Open Inschrijving
Engels
Deeltijd
Online
Lees meer in Nederlands
Financial ELearning

Onze Level 1 Cryptocurrencies-cursus is ontworpen om de cursist een fundamenteel begrip te geven van hoe en waarom Cryptos is ontstaan, hoe / waar ze zich ontwikkelen en ... [+]

Onze Level 1 Cryptocurrencies-cursus is ontworpen om de cursist een fundamenteel begrip te geven van hoe en waarom Cryptos is ontstaan, hoe / waar ze zich ontwikkelen en hoe ze kunnen leren hoe ze te verhandelen en marktkansen te ontdekken. Een cryptocurrency (of cryptocurrency) is een digitaal activum dat is ontworpen om te werken als een ruilmiddel met behulp van cryptografie om de transacties te beveiligen. Een bepalend kenmerk van een cryptocurrency en misschien wel de meest innemende fascinatie is de organische aard ervan: het wordt niet uitgegeven door een centrale autoriteit, waardoor het theoretisch immuun is voor overheidsinterferentie of manipulatie.

Dus waarom moet ik hier meer over weten?... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
Open Inschrijving
Deeltijd
1 - 1 week
Online
Lees meer in Nederlands
IEB - Instituto De Estudios Bursátiles

El Curso Sobre Gestión Financiera de la Empresa se Realiza en modalidad online y tiene una Duración de 54 horas lectivas ... [+]

Curso Gestion Financiera de la Empresa Online

El Curso Sobre Gestión Financiera de la Empresa se Realiza en modalidad online y tiene una Duración de 54 horas lectivas.

El curso tiene como objetivo comprender y Manage los recursos de la Empresa, entendido como un proceso que sirve para guiar la gestión financiera hacia los objetivos de la organización; y capacitar para la toma de decisiciones.

Een traves de este curso aprenderemos een Manage las responsabilidades relativas tanto a la Gestión del origen de los recursos como la utilización de los mismos.

Precio: 900 €

Objetivos Curso Gestion Financiera de la Empresa Online

El curso tiene como objetivo comprender y Manage los recursos de laempresa, entendido como un proceso que sirve para guiar la gestiónfinanciera hacia los objetivos de la organización; y capacitar para latoma de decisiciones. 


... [-]

Spanje Madrid
September 2019
Deeltijd
54 uur
Online
Lees meer in Nederlands
FX Academy

Wanneer u uw reis als handelaar begint, brengt u uw zuurverdiende kapitaal in gevaar. Het laatste waar een nieuwe handelaar vaak aan denkt, is hoe het risico moet worden ... [+]

Wanneer u uw reis als handelaar begint, brengt u uw zuurverdiende kapitaal in gevaar.

Het laatste waar een nieuwe handelaar vaak aan denkt, is hoe het risico moet worden beheerd. In plaats daarvan denken ze na over het krijgen van perfecte inzendingen of hoeveel transacties ze in een dag kunnen vinden. En heel vaak denken ze na over hoe ze hun winst kunnen uitgeven!

Maar risicobeheer moet het eerste item zijn in de takenlijst van een handelaar. Vraag een succesvolle handelaar naar zijn handelen en zij zullen vertellen hoe zij het risico beheren om hun doelen te bereiken. Het hoofd van het grootste hedgefonds ter wereld, Ray Dalio, schrijft in zijn boek: "Als je niet defensief bent, ga je geen geld houden."... [-]

Israël Binyamina
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
Deeltijd
Online
Lees meer in Nederlands
FinTech School

De JOBS-wet, ook wel de Crowdfunding Act genoemd, is sinds 2012 in wetgeving omgezet met de meest recente ontwikkeling, Regulation CF, die in mei 2016 werd ingevoerd en d ... [+]

De JOBS-wet, ook wel de Crowdfunding Act genoemd, is sinds 2012 in wetgeving omgezet met de meest recente ontwikkeling, Regulation CF, die in mei 2016 werd ingevoerd en die de belegger in particuliere bedrijven openstelt voor de gemiddelde belegger. Voorheen konden alleen de rijkste personen die $ 200.000 of meer aan jaarsalaris of $ 1MM aan netto vermogen hadden, deelnemen.

Dit is analoog aan het aanboren van de "andere 96%" van Amerikaanse beleggers als potentiële bronnen van startkapitaal, wat een nieuw financieel instrument oplevert om kleine en middelgrote bedrijven (MKB) in staat te stellen hun werkkapitaal op te halen uit hun eigen persoonlijke en professionele netwerken of investeerdernetwerken via een crowdfunding portal of broker-dealer. Er zijn veel toepassingen van crowdfunding in de hedendaagse markt zoals tech startups, onroerend goed, cleantech, toeristische attracties, computerspelletjes, muziekbands en productbedrijven om er maar een paar te noemen.... [-]

Verenigde Staten San Francisco
September 2019
Engels
Deeltijd
Online
Lees meer in Nederlands
EAN University

De specialisatie in financieel management in overeenstemming met de regels die in Colombia geldende voorwaarden is gericht op het opleiden van specialisten met de vaardig ... [+]

Afstand Specialisatie in financieel management

&nbsp

De specialisatie in financieel management in overeenstemming met de regels die in Colombia geldende voorwaarden is gericht op het opleiden van specialisten met de vaardigheden voldoende om de financiële middelen van de organisatie goed te beheren, ongeacht hun economische en sociale leven, dus op zoek naar het bestuur en de haalbaarheid te consolideren tot maximaliseren van de waarde van de onderneming.

&nbsp

Het curriculum bestaat uit kern, vakoverschrijdende en electieve onderwijseenheden bijdragen aan de consolidatie van de uitgebreide academische opleiding in het vakgebied en op het gebied van professionele belangstelling. Deze studie units zijn ontworpen om vaardigheden te ontwikkelen voor het beheer van de financiële middelen van de organisaties op een brede basis.Het curriculum wordt gekenmerkt door zijn flexibele organisatie, de niet-randvoorwaarden eisen, de combinatie van studie aan Universidad EAN ondersteuning van de pedagogische model van afstandsonderwijs en het gebruik van technologische hulpmiddelen, en de deelname van de Universidad Politecnica de Madrid (Spanje) als bondgenoot het verstrekken van de academische achtergrond en ervaring van een universiteit die behoren tot de Europese Unie. " ... [-]

Colombia Bogota
Januari 2020
Online
Lees meer in Nederlands
Department of Mathematics University of York - Online Programs

Het zorgt voor een duidelijke behandeling van de omvang en de beperkingen van mean-variance portfolio theorie en introduceert populaire moderne risico maatregelen. Bewijz ... [+]

De cursussen zijn gebaseerd op 8 boeken uit de "Mastering Mathematical Finance" (MMF) series uitgegeven door Cambridge University Press. Er zijn 8 individuele vakken - die elk de inhoud van een van de boeken.

Levering is door middel van één-op-één leerprogramma's uitgevoerd via Skype door de auteurs en redacteurs van de serie, en regelmatig cursussen.

Wie zijn de cursussen die gericht zijn op?

De cursussen zijn bedoeld om de verdere professionele ontwikkeling en opleiding behoeften van:

Financiën of IT-professionals die werkzaam zijn in kwantitatieve financiën en risicobeheer Individuen op zoek naar een carrière verandering, managers die behoefte hebben om op de hoogte te houden met de vooruitgang op deze gebieden Aankomende studenten die graag voor te bereiden voor de toegang tot relevante postdoctorale opleidingen Pre-zittingen cursus ... [-]
Verenigd Koninkrijk York
Augustus 2019
Engels
Deeltijd
4 - 8 maanden
Online
Lees meer in Nederlands
Oplex Careers

Dit Financieel Adviseur cursus zal de leerlingen helpen om hun kennis over financiële planning te ontwikkelen, het adviseren van cliënten en nog veel meer. Of u nu wilt i ... [+]

Solliciteer nu voor de zomer 2017

Deze Financieel adviseur Uiteraard zal de leerlingen helpen om hun kennis over financiële planning te ontwikkelen, het adviseren van cliënten en nog veel meer. Of u nu wilt iets leren van nieuwe of update je vaardigheden en voeg de cursus aan uw CV, de cursus is perfect.

cursus Highlights Prijs: alleen £ 34,00 was £ 295.00 Cursus Type: Online cursus Duur: 60 uur, aanbevolen uur Syllabus: 11 lesmodules Tutor Ondersteuning: Volledige ondersteuning van een docent opgenomen Examens: Ja, examengeld zijn inbegrepen. Start leren: u kunt uw online beginnen met het leren 24/7 en studie in de richting van je doelen. Fine Print Kwalificatie: Level 3 CPD Award Certificaat: PDF Certificaat meegeleverd met natuurlijk optionele harde kopieën £ 9,99. Toegang: Onbeperkt 24/7 toegang voor 12 maanden, optie tot verlenging indien nodig. Compatibiliteit: Desktop, Mac, laptop, tabletten, Smartphone en Smart Devices ... [-]
Verenigd Koninkrijk UK Online
Open Inschrijving
Engels
Deeltijd
Online
Lees meer in Nederlands
Todd Capital Group

Onze Foundations of Forex Course is ontworpen voor beginnende en tussentijdse handelaren die op zoek zijn naar een algemene leidraad in de markten. Het is gestructureerd ... [+]

We werken eraan om een ​​van de meest gerenommeerde forex-onderwijsbedrijven in het Verenigd Koninkrijk te zijn. We willen dit bieden door u tijdens uw reis fantastische waar voor uw geld en volledige transparantie te bieden. Ons doel is om u het vertrouwen te geven om de markt te benaderen en de consistente handelaar te worden die we allemaal willen zijn. We zoeken gemotiveerde mensen die bereid zijn om hard te werken om de vrijheid te verkrijgen die forEX voor de handel kan bieden.

Onze Foundations of Forex Course is ontworpen voor beginnende en tussenhandelaren. Het is gestructureerd op basis van jarenlange praktijk en heeft voornamelijk betrekking op de tips, trucs en strategieën die onze directeur zelf gebruikt.... [-]

Verenigd Koninkrijk Dumbarton
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
Deeltijd
Online
Lees meer in Nederlands
Bizintra

We weten hoe uitdagend zitten en handelen voor de eerste keer lijkt. U wilt geen geld verliezen, wat moet u analyseren voordat u een transactie aangaat, als ik kan kopen ... [+]

Voor gloednieuwe handelaren die op de juiste manier willen beginnen

We weten hoe uitdagend zitten en handelen voor de eerste keer lijkt. U wilt geen geld verliezen, wat moet u analyseren voordat u een transactie aangaat, als ik kan kopen en verkopen wat verkoop ik echt? Dit zijn allemaal normale vragen die je moet hebben voordat je voet op de financiële markten zet, maar je hebt alleen de juiste begeleiding en voorbereiding nodig. Deze beginnerscursus is om precies deze reden ontwikkeld om u voor te bereiden op de handel op de financiële markten. De handelsstrategieën die we gebruiken vereisen enige kennis van de markten, risicobeheer en een technisch begrip van hoe transacties kunnen worden gedaan. We hebben je gedekt, kijk wat we hieronder voor je gepland hebben.... [-]

Ierland Dublin
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
Deeltijd
Online
Lees meer in Nederlands