Filter
Cursus
Tempo: Alles

Top Online Cursus Studies in Food and Beverage Management 2019/2020

Een online cursus stelt studenten in staat om kennis op een bepaald gebied te verwerven zonder een traditioneel klaslokaal te kunnen bijwonen. Cursussen kunnen worden genomen als onderdeel van een academisch pad of aanvullende kwalificaties voor huidige professionals.

Wat is een online cursus in voedsel en drankbeheer? Dit programma biedt studenten de mogelijkheid om personeel en klanten in de voedingsindustrie te beheren. Elk programma heeft een eigen focus, maar studenten kunnen leren hoe ze zich bezighouden met typische uitdagingen in het management, evenals de basis management vaardigheden opbouwen. Sommige programma's leren ook culinaire creativiteit en vaardigheden. Typische onderwerpen kunnen onder meer gastvrijheid, drankverwerking, verliespreventie, inkoop, restaurantrekening, bedrijfsontwikkeling, voedselveiligheid, marketing van gastvrijheid en service normen.

Studenten die deze cursus volgen leren hoe om te gaan met het conflict van werknemers, probleem oplossen en spreken nauwkeurig en vrolijk, vaardigheden die in elke industrie kunnen worden gebruikt.Een opleiding in voedsel- en drankbeheer kan ook studenten kwalificeren voor een aantal verschillende banen over de hele wereld.

De kosten die verband houden met een cursus in voedsel- en drankbeheer, kunnen aanzienlijk variëren van de ene instelling naar de andere. Scholen over de hele wereld bieden deze cursus aan, zodat studenten worden aangemoedigd om een ​​aantal te onderzoeken en te bellen om te achterhalen welke collegegeld en kosten er worden verwacht. Degenen die financiële hulp nodig hebben, moeten vragen over beschikbare leningen of beurzen.

Het voltooien van een online cursus in voedsel- en drankbeheer kan individuen voorbereiden voor een verscheidenheid aan beroepen. Afhankelijk van ervaringen uit het verleden, kunnen de leerlingen beginnen als assistentbeheerders of toezichthouders en werken hun weg. Typische werkgevers omvatten restaurants, bars, resorts, cruiseschepen, hotels, horeca bedrijven en evenementencentra. Degenen met een ondernemingsgeest en een zakelijke achtergrond kunnen ervoor kiezen om hun eigen voedsel- en drankbedrijf te openen.

Begin met het onderzoeken van uw opties door gebruik te maken van de online catalogus. Zoek naar uw programma hieronder en neem direct contact op met het toelatingsbureau van de school naar keuze door het hoofdformulier in te vullen.

 

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

5 Resultaten in Food and Beverage Management

Hotelfernschule Poppe+Neumann

Chef-kok is meer dan alleen een titel. De meest traditionele gastronomische masters graden is de basis voor een succesvolle toetreding tot de management niveau en managem ... [+]

Overzicht

Chef-kok is meer dan alleen een titel. De meest traditionele gastronomische masters graden is de basis voor een succesvolle toetreding tot de management niveau en management in hotels en restaurants, in gemeenschap catering, in de catering -, maar ook in de industrie, het onderwijs en vele andere gebieden. Hier, het beroep van chef-kok biedt meer dan alleen de gast-georiënteerd werk in de keuken. Chefs worden beschouwd als perfect leiders voor de planning, creatie en marketing van gastronomische producten en diensten. En ook buiten de catering talloze kansen en mogelijkheden voor hen open.

perspectieven

Poppe & Neumann afgestudeerden van de chef-kok IHK wereldwijd werk als... [-]

Duitsland Germany Online
Oktober 2019
Duits
Voltijd
24 - 30 maanden
Online
Lees meer in Nederlands
Hotelfernschule Poppe+Neumann

Ook in de horeca het maakt een enorm verschil of men werkt of ongeschoold, of heeft een beroepskwalificatie! ... [+]

Overzicht

Ook in de horeca het maakt een enorm verschil of men werkt of ongeschoold, of heeft een beroepskwalificatie!

Om geschoolde en ongeschoolde arbeidskrachten beroepskwalificaties van Industrie en Handel als / -frau systemen catering Kamer van Koophandel in te schakelen, het Hotel Fernschule Poppe & Neumann biedt unieke in Duitsland de kans om de achterstand op dit in part-time afstandsonderwijs natuurlijk en zonder verlies van inkomsten.

perspectieven

Met een afstandsonderwijs natuurlijk het hotel Fernschule Poppe & Neumann en de beroepsbekwaamheid als een vakman / vrouw voor het eten CCI om brede kansen op de arbeidsmarkt te bieden:

Een bezettingsgraad (CCI-certificaat) Meer erkenning op het werk sociale vooruitgang Beter winstpotentieel Ontwikkelings- en carrièremogelijkheden in de food service-industrie ... [-]
Duitsland Germany Online
Oktober 2019
Duits
Voltijd
20 maanden
Online
Lees meer in Nederlands
OSTELEA | Distancia

Het programma biedt een route met een aanpak die je enerzijds helpt om een ​​reeks professionele vaardigheden te ontwikkelen die je een snellere en meer bevredigende inte ... [+]

Toerisme is een van de belangrijkste economische activiteiten van de Spaanse economie en een van de fundamentele sectoren in de sociale en economische ontwikkeling van het land. Binnen de sector is het gebied van restauratie, met meer dan 270.000 vestigingen en 1,3 miljoen banen, een van de snelst groeiende en een van de belangrijkste toeristische stukken. Het bedrijfsmodel voor restauratie vereist een zeer duidelijke identiteit, met het doel zich duidelijk te onderscheiden van de concurrentie.

Het hogere programma voor het beheer van horeca- en voedingsmiddelenbedrijven

Het programma biedt een route met een aanpak die je enerzijds helpt om een ​​reeks professionele vaardigheden te ontwikkelen die je een snellere en meer bevredigende integratie in de cateringsector mogelijk maken, en anderzijds je mentaliteit wakker en sterker maakt ondernemend. Dankzij het flexibele leermodel dat zich aanpast aan de behoeften van de deelnemers, kan dit programma, dat is ontwikkeld onder de online of gemengde modaliteit (blended), binnen negen maanden worden gedaan.... [-]

Spanje Madrid Barcelona Spain Online
September 2019
Spaans
Deeltijd
9 maanden
Online
Lees meer in Nederlands
International Open Academy

Krijg je paspoort naar spannende banen over de hele wereld. Leer de vaardigheden om een topbartner te worden - van het verzorgen van bier tot het maken van perfecte koffi ... [+]

Ivan Cortez / Unsplash

Over deze cursus

Weten hoe je een bar succesvol kunt besturen, is je paspoort voor het vinden van een baan waar ook ter wereld.

Laten we eerlijk zijn, veel mensen zoeken naar bar werk omdat:

Het is een leuke en flexibele manier om geld te verdienenJe leert de hele tijd nieuwe mensen ontmoetenDe tips kunnen uw loon gemakkelijk verdubbelen (goed als u bedenkt dat het gemiddelde barman-salaris in de VS $ 20.212 is)Alles kan en zal gebeuren wanneer je elke dag met het publiek te maken hebtHet is een wereld verwijderd van een 9-5 baanbaan (geeuw!)

Er is altijd vraag naar goede barmannen. Maar er is ook veel concurrentie.

Het hebben van een internationaal erkend certificaat in uw zak opent deuren voor u.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
Open Inschrijving
Engels
60 dagen
Online
Lees meer in Nederlands
International Open Academy

Maak feesten en evenementen soepel en succesvol door inzicht te krijgen in voeding, cateringbehoeften, eten en drinken ... [+]

ELEVATE / Pexels

Spectaculair aanbod!Over deze cursus

Een van de meest bevredigende aspecten van catering is om te helpen iemands viering soepel te laten verlopen.

Als traiteur helpt u mensen om enkele van de belangrijkste mijlpalen en momenten in hun leven te vieren, en om de glimlach op de gezichten van uw klant te kunnen zien wanneer u ze een tijd geeft die zij niet zullen vergeten, is onbetaalbaar.

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe carrière die minder eentonig is of op zoek is naar je eerste carrière en wilt werken in een spannende, lonende sector, ons online eten

Wat je zult leren

In deze cursus zult u de volgende onderwerpen onder de knie krijgen om u te helpen uw bedrijf zo wenselijk mogelijk te maken voor potentiële klanten:... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
Deeltijd
60 dagen
Online
Lees meer in Nederlands