Online Cursus Studies in Food and Beverage Management 2020 in Europa

De cursussen zijn individuele klassen die aan universiteiten, hogescholen, junior colleges en de handel scholen over de hele wereld kunnen worden genomen. Voor nog meer flexibiliteit, veel scholen bieden ook online lessen. Studenten kunnen individuele lessen te nemen of opleidingen na te streven.Europa is, volgens afspraak, een van de wereld 's zeven continenten. Bestaande uit de meest weste… Meer informatie

De cursussen zijn individuele klassen die aan universiteiten, hogescholen, junior colleges en de handel scholen over de hele wereld kunnen worden genomen. Voor nog meer flexibiliteit, veel scholen bieden ook online lessen. Studenten kunnen individuele lessen te nemen of opleidingen na te streven.

Europa is, volgens afspraak, een van de wereld 's zeven continenten. Bestaande uit de meest westelijke punt van Eurazië, Europa is meestal verdeeld van Azië door de waterscheiding scheidt van de Oeral en de Kaukasus-gebergte, de Oeral rivier, de Kaspische en de Zwarte Zee, en de waterwegen verbindt de Zwarte en Egeïsche Zee.

Cursus Online in Food and Beverage Management in Europa

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
OSTELEA | Distancia
Madrid, Spanje +2 Meer

Het programma biedt een route met een aanpak die je enerzijds helpt om een ​​reeks professionele vaardigheden te ontwikkelen die je een snellere en meer bevredigende integrati ... +

Het programma biedt een route met een aanpak die je enerzijds helpt om een ​​reeks professionele vaardigheden te ontwikkelen die je een snellere en meer bevredigende integratie in de cateringsector mogelijk maken, en anderzijds je mentaliteit wakker en sterker maakt ondernemend. -
Cursus
Deeltijd
9 maanden
Spaans
sep 2020
Online
 
Hotelfernschule Poppe+Neumann
Germany Online, Duitsland

Chef-kok is meer dan alleen een titel. De meest traditionele gastronomische masters graden is de basis voor een succesvolle toetreding tot de management niveau en management i ... +

Chef-kok is meer dan alleen een titel. De meest traditionele gastronomische masters graden is de basis voor een succesvolle toetreding tot de management niveau en management in hotels en restaurants, in gemeenschap catering, in de catering -, maar ook in de industrie, het onderwijs en vele andere gebieden. -
Cursus
Voltijd
24 maanden
Duits
okt 2020
Online
 
Hotelfernschule Poppe+Neumann
Germany Online, Duitsland

Ook in de horeca het maakt een enorm verschil of men werkt of ongeschoold, of heeft een beroepskwalificatie!

Ook in de horeca het maakt een enorm verschil of men werkt of ongeschoold, of heeft een beroepskwalificatie! -
Cursus
Voltijd
20 maanden
Duits
okt 2020
Online