ONLINESTUDIES

Online Cursussen in Food and Beverage Management 2020

Een online cursus stelt studenten in staat om kennis op een bepaald gebied te verwerven zonder een traditioneel klaslokaal te kunnen bijwonen. Cursussen kunnen worden genomen als onderdeel van een academisch pad of aanvullende kwalificaties voor huidige professionals.

Wat is een online cursus in voedsel en drankbeheer? Dit programma biedt studenten de mogelijkheid om personeel en klanten in de voedingsindustrie te beheren. Elk programma heeft een eigen focus, maar studenten kunnen leren hoe ze zich bezighouden met typische uitdagingen in het management, evenals de basis management vaardigheden opbouwen. Sommige programma's leren ook culinaire creativiteit en vaardigheden. Typische onderwerpen kunnen onder meer gastvrijheid, drankverwerking, verliespreventie, inkoop, restaurantrekening, bedrijfsontwikkeling, voedselveiligheid, marketing van gastvrijheid en service normen.

Studenten die deze cursus volgen leren hoe om te gaan met het conflict van werknemers, probleem oplossen en spreken nauwkeurig en vrolijk, vaardigheden die in elke industrie kunnen worden gebruikt.Een opleiding in voedsel- en drankbeheer kan ook studenten kwalificeren voor een aantal verschillende banen over de hele wereld.

De kosten die verband houden met een cursus in voedsel- en drankbeheer, kunnen aanzienlijk variëren van de ene instelling naar de andere. Scholen over de hele wereld bieden deze cursus aan, zodat studenten worden aangemoedigd om een ​​aantal te onderzoeken en te bellen om te achterhalen welke collegegeld en kosten er worden verwacht. Degenen die financiële hulp nodig hebben, moeten vragen over beschikbare leningen of beurzen.

Het voltooien van een online cursus in voedsel- en drankbeheer kan individuen voorbereiden voor een verscheidenheid aan beroepen. Afhankelijk van ervaringen uit het verleden, kunnen de leerlingen beginnen als assistentbeheerders of toezichthouders en werken hun weg. Typische werkgevers omvatten restaurants, bars, resorts, cruiseschepen, hotels, horeca bedrijven en evenementencentra. Degenen met een ondernemingsgeest en een zakelijke achtergrond kunnen ervoor kiezen om hun eigen voedsel- en drankbedrijf te openen.

Begin met het onderzoeken van uw opties door gebruik te maken van de online catalogus. Zoek naar uw programma hieronder en neem direct contact op met het toelatingsbureau van de school naar keuze door het hoofdformulier in te vullen.

 

3 Resultaten in Food and Beverage Management Filter

Hoger programma voor het beheer van horecabedrijven, voeding

OSTELEA | Distancia
Cursus
sep 2020
<
Deeltijd
<
9 maanden
Spaans
Online

Het programma biedt een route met een aanpak die je enerzijds helpt om een ​​reeks professionele vaardigheden te ontwikkelen die je een snellere en meer bevredigende integrati ...

Lees meer

Keuken meester IHK

Hotelfernschule Poppe+Neumann
Cursus
okt 2020
<
Voltijd
<
24 maanden
Duits
Online

Chef-kok is meer dan alleen een titel. De meest traditionele gastronomische masters graden is de basis voor een succesvolle toetreding tot de management niveau en management i ...

Lees meer

Professional / vrouw voor het systeem gastronomie ihk

Hotelfernschule Poppe+Neumann
Cursus
okt 2020
<
Voltijd
<
20 maanden
Duits
Online

Ook in de horeca het maakt een enorm verschil of men werkt of ongeschoold, of heeft een beroepskwalificatie!

Lees meer