Onlinegraad.nl

Beste Online Cursussen in Food and Beverage Studies 2019/2020

Online cursussen kunnen studenten naar de klas bij te wonen in een web-based setting en verdienen krediet naar een graad. Hoewel de cursus vindt plaats online, omvat het testen, het lezen en de bespreking van de manier waarop de on-campus tegenhanger gewend bent.

Wat is een online cursus in voedsel en drank studies? Deze cursus is bedoeld om studenten te laten kennismaken met de basisprincipes en praktijken die bedrijfsactiviteit in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie. Sommige van deze kunnen zijn gastvrijheid, customer service, voedselveiligheid, de presentatie en marketing voor restaurants. Studenten kunnen verwachten te worden vertrouwd gemaakt met de verschillende aspecten van het werken in, het openen, beheren en succesvol runnen van een restaurant of bar. De cursus zal waarschijnlijk ook betrekking hebben op inleidende eten en drinken voorbereiding vaardigheden en elementaire kennis van zaken om studenten uit te rusten voor een loopbaan in restaurants.

Deze klasse kan veel voordelen voor studenten, met inbegrip van de kennis die nodig is om te bezitten en exploiteren van een levensmiddelenbedrijf te verstrekken.In meer algemene zin, maar het zorgt voor leidinggevende vaardigheden, die een gewenste eigenschap op elk werk je toevallig te zoeken, in of uit de voedings- en drankenindustrie zal zijn.

Als u graag een overzicht van de kosten in verband met een online cursus in voedsel en drank studies, er zijn veel factoren die de prijs bepalen. Het Admissions Office zal echter in staat zijn om een ​​nauwkeurige schatting voor u te bieden.

Het bestuderen van voedsel en drank studies zal voornamelijk rusten studenten voor functies in restaurants en bars, maar er zijn een groot aantal banen in deze omgevingen die studenten kunnen worden getrokken om uit te kiezen. Als u streven naar uw eigen vestiging heeft, kan deze cursus u helpen de expertise om dit te doen ontwikkelen. Misschien willen u om een ​​manager te worden en werk je weg omhoog de gelederen. Deze cursus kan ook bieden waardevolle expertise die je voorbereidt op je carrière.

Als je wilt inschrijven in een online cursus in voedsel en drank studies, zien als een lokale school biedt het.Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

11 Resultaten in Food and Beverage Studies Filter

Beknopte cursus in Brewing Technology Online

Siebel Institute of Technology
Online Voltijd Vraag informatie aan Verenigde Staten Chicago

Deze web-based learning systeem (online) biedt een effectief platform om het inzicht in educatieve content in elke student het leren te maximaliseren. Ons programma is zo ontworpen dat de voortgang van elke student wordt gecontroleerd door docenten en studenten kunnen gemakkelijk met hen overleggen.

Uitvoerend overzicht van het brouwproces (online)

Siebel Institute of Technology
Online Voltijd 3 weken Vraag informatie aan Verenigde Staten Chicago

Het Executive Overview van de Brewing Process-cursus stelt leidinggevenden, administratief personeel en beleidsmakers in de brouwerij-industrie over de hele wereld in staat om deel te nemen aan professionele Engelse taaltraining op internet.

Restaurant meesterlijke IHK

Hotelfernschule Poppe+Neumann
Online Voltijd 24 - 30 maanden Oktober 2019 Duitsland Germany Online

Je kunt de perfecte gastheer - deze claim aan u is in het bloed. Als een restaurant meester IHK u ervoor zorgen dat uw gasten zich helemaal comfortabel, deskundig advies en worden geserveerd, terwijl tegelijkertijd het houden van economische aspecten in het achterhoofd.

Keuken meester IHK

Hotelfernschule Poppe+Neumann
Online Voltijd 24 - 30 maanden Oktober 2019 Duitsland Germany Online

Chef-kok is meer dan alleen een titel. De meest traditionele gastronomische masters graden is de basis voor een succesvolle toetreding tot de management niveau en management in hotels en restaurants, in gemeenschap catering, in de catering -, maar ook in de industrie, het onderwijs en vele andere gebieden.

Restaurant professional / vrouw IHK

Hotelfernschule Poppe+Neumann
Online Voltijd 20 maanden Oktober 2019 Duitsland Germany Online

Om geschoolde en ongeschoolde arbeidskrachten beroepskwalificaties van de Kamer van Koophandel in te schakelen als een restaurant / -frau Kamer van Koophandel, het Hotel Fernschule Poppe & Neumann biedt unieke in Duitsland de kans om de achterstand op dit in part-time afstandsonderwijs natuurlijk en zonder verlies van inkomsten.

Chef-kok / kok IHK

Hotelfernschule Poppe+Neumann
Online Voltijd 20 maanden Oktober 2019 Duitsland Germany Online

Om geschoolde en ongeschoolde arbeidskrachten beroepskwalificaties van de Kamer van Koophandel in te schakelen als een chef-kok / kok Kamer van Koophandel, het Hotel Fernschule Poppe & Neumann biedt unieke in Duitsland de kans om de achterstand op dit in part-time afstandsonderwijs natuurlijk en zonder verlies van inkomsten.

Professional / vrouw voor het systeem gastronomie ihk

Hotelfernschule Poppe+Neumann
Online Voltijd 20 maanden Oktober 2019 Duitsland Germany Online

Ook in de horeca het maakt een enorm verschil of men werkt of ongeschoold, of heeft een beroepskwalificatie!

Natuurlijk in de horeca & koken (culinair natuurlijk)

International Career Institute
Online Voltijd Deeltijd Open Inschrijving Verenigd Koninkrijk Londen

ICI catering en kookcursus maakt van uw passie in een zeer bevredigend beroep! Veel mensen hebben opgenomen uit eten in hun reguliere activiteiten of persoonlijke of professionele relaties te bevorderen.

Hoger programma voor het beheer van horecabedrijven, voeding

OSTELEA | Distancia
Online Deeltijd 9 maanden September 2019 Spanje Madrid Barcelona Spain Online +2 more

Het programma biedt een route met een aanpak die je enerzijds helpt om een ​​reeks professionele vaardigheden te ontwikkelen die je een snellere en meer bevredigende integratie in de cateringsector mogelijk maken, en anderzijds je mentaliteit wakker en sterker maakt ondernemend.

Barman en Barista Training - CPD

International Open Academy
Online 60 dagen Open Inschrijving Verenigd Koninkrijk Londen

Krijg je paspoort naar spannende banen over de hele wereld. Leer de vaardigheden om een topbartner te worden - van het verzorgen van bier tot het maken van perfecte koffie

Cursus in voedsel

International Open Academy
Online Voltijd Deeltijd 60 dagen Open Inschrijving Verenigd Koninkrijk Londen +1 more

Maak feesten en evenementen soepel en succesvol door inzicht te krijgen in voeding, cateringbehoeften, eten en drinken