56 online Cursus Opleidingen in Marketingstudies 2024

online Cursus Opleidingen in Marketingstudies 2024Filter
    • Stockholm, Zweden

    Deeltijd

    12 weken

    Afstand leren

    Engels

    Deze praktische professionele cursus brengt je hands-on met de mechanica van contentmarketing. Je krijgt een geavanceerde praktische kennis van de discipline en de vaardigheden die je nodig hebt om inhoud te produceren die resultaten oplevert.

    • London, Verenigd Koninkrijk

    Deeltijd

    8 weken

    Afstand leren

    Engels

    Deze online korte cursus is bedoeld voor iedereen met interesse in en fascinatie voor het creëren van spannende, boeiende digitale inhoud. Perfect voor diegenen die de verschillende facetten en visuele communicatieve vaardigheden met betrekking tot sociale media, bloggen, podcasting, het creëren van inhoud voor merken en influencers willen verkennen, evenals het begrijpen van de productie- en planningsprocessen achter boeiende inhoud die een groot publiek aantrekt.

    • Online France

    Full time

    4 weken

    Afstand leren

    Engels

    Deze cursus is gemaakt voor studenten die de marketingstrategie van luxemerken willen begrijpen en tools en strategieën in de dynamische en unieke luxesector willen beheersen. Deze cursus is bedoeld om studenten actuele knowhow en praktische inzichten te bieden in de echte problemen waarmee luxe merkmanagers worden geconfronteerd.

    • Madrid, Spanje

    Deeltijd

    7 maanden

    Afstand leren

    Spaans

    In het midden van een ongekende crisis gaan maar weinig activiteitensectoren door of hebben een grotere druk op de markt en constante vooruitgang. Door de toename van digitale consumptie zijn professionals in deze disciplines dagelijks gewild, zeker in een continu veranderende omgeving. Het superieure programma in digitale marketing, door de juiste combinatie van algemene kennis en ...

    • Online

    Deeltijd

    6 weken

    Afstand leren

    Engels

    Digital Marketing Strategy voorziet u van de nieuwste tactieken, hulpmiddelen en trends om klanten te werven en te behouden, uw merk te positioneren voor succes en datagestuurde strategieën te ontwikkelen.

    • Online South Africa

    Deeltijd

    10 weken

    Afstand leren

    Engels

    Ontwikkel sterke online marketingvaardigheden om uw bedrijf te helpen voorop te blijven lopen.

    • Cambridge, Verenigde Staten

    Deeltijd

    6 weken

    Afstand leren

    Engels

    Nieuwe digitale technologieën hebben geleid tot een toename van de hoeveelheid informatie die we kunnen opslaan, openen en analyseren. Een overvloed aan waardevolle gegevens betekent dat bedrijven de mogelijkheid hebben om de manier waarop ze hun marketingactiviteiten meten, plannen en uitvoeren bij te werken.

    • New Haven, Verenigde Staten

    Deeltijd

    8 weken

    Afstand leren

    Engels

    Eenennegentig procent van de consumenten winkelt eerder bij merken die relevante productaanbiedingen herkennen, onthouden en aan hen aanbieden. Volgens een onderzoek van Accenture vinden consumenten echter dat hun digitale ervaringen niet aan de verwachtingen voldoen.

    • White Plains, Verenigde Staten

    Deeltijd

    15 uur

    Afstand leren

    Engels

    Bewijs uw kennis door middel van dit microcredential en verbeter uw huidige carrièrepad! Deze vijf weken durende, vijf modules tellende introductiecursus voor digitale marketing in eigen tempo is bedoeld voor niet-marketeers die hun digitale marketingvaardigheden willen ontwikkelen of voor de instapprofessional op het gebied van digitale communicatie.

    • Madrid, Spanje

    6 maanden

    Afstand leren

    Spaans

    Logistiek is een van de gebieden van de grootste ontwikkeling in de zakenwereld geworden. Elke dag vereisen organisaties meer en betere professionals die het beheer van aankopen, voorraden, transport en distributie beheersen. Het Seneca Institute biedt het meest complete programma in Logistics, waarmee je een succesvolle carrière kunt maken op dit gebied.

    • Madrid, Spanje
    • Alcorcón, Spanje
    • + 3 more

    Full time

    20 uur

    Afstand leren

    Spaans, Engels

    Als de Universitaire Uitbreidingscursus Creatie van een Gastronomisch Merkproducent, als hij succesvol wil zijn, de formule moet kennen voor het creëren en promoten van een merk voor zijn producten, om deze reden is deze cursus volledig noodzakelijk voor producenten en zakenmensen, omdat zonder voldoende kennis , alle inspanningen zijn tevergeefs. risico om op lege grond achter te blijven.

    • London, Verenigd Koninkrijk

    Full time, Deeltijd

    6 uur

    Afstand leren

    Engels

    Als je de basiswebinars en theoretische cursussen beu bent, welkom op de plek waar de inhoud zorgvuldig is samengesteld om je maximale inspiratie en leerervaring te bieden. Vergroot uw merk- en strategievaardigheden door te leren van de beste mensen in de branche en te horen hoe zij denken, creëren en leiden.

    • Bogotá, Colombia

    Afstand leren

    Marketing is essentieel voor het veroveren van de markt, station concurrentie, meer te verkopen en winst te genereren.Het is een van de meest populaire en hoogst betaalde beroepsloopbaan omdat elk bedrijf moet

    • Online

    Full time, Deeltijd

    3 uur

    Afstand leren

    Engels

    Beginners worden in deze gratis cursus door alle cruciale basisprincipes van digitale marketing en online adverteren geleid.

    • Currie, Verenigd Koninkrijk

    Deeltijd

    20 uur

    Afstand leren

    Engels

    Deze online Digital Marketing Accelerator-cursus is het resultaat van een unieke samenwerking tussen onszelf en digitale marketingbeoefenaars die deskundig inzicht bieden in de huidige best practices in de branche, strategisch denken en tactische benaderingen. Het leermateriaal wordt geleverd in een 'micro-learning' video-geleid formaat en neemt een globaal beeld van de huidige digitale marketingconcepten en best practices aan.