ONLINESTUDIES

Online Cursussen in Marketing 2020 in Zuid-Amerika

De cursussen worden aangeboden op vele manieren die helpen te voldoen aan de behoeften van een gevarieerde studentenpopulatie. Van standaard in de klas studie naar de zomer klassen en zelfs online aanbod, de mogelijkheden om hoger onderwijs te volgen zijn nog nooit zo eenvoudig geweest.

Marketing is de promotie van producten en diensten, en het is essentieel voor elk bedrijf dat wil om succes te ervaren. Een marketing programma kan de leerlingen informatie over trends in de markt, analyse, strategie en onderzoek te leren.

Zuid-Amerika Het wordt in het westen begrensd door de Grote Oceaan en in het noorden en oosten door de Atlantische Oceaan, Noord-Amerika en de Caribische Zee liggen aan het noordwesten. Het omvat twaalf soevereine staten Argentiniƫ, Bolivia, Braziliƫ, Chili, Colombia, Ecuador, Guyana, Paraguay, Peru, Suriname, Uruguay, en Venezuela - en twee niet-soevereine gebieden - Frans-Guyana, een overzees gebiedsdeel van Frankrijk, en de Falkland Eilanden , een Brits overzees gebied. In aanvulling op deze, kunnen Trinidad en Tobago en theABC eilanden van Nederland ook worden beschouwd als een deel van Zuid-Amerika.

Cursus Online in Marketing in Zuid-Amerika

2 Resultaten in Marketing, Zuid-Amerika Filter

Afstand specialisatie in Marketing en Commercieel Management

EAN University
Cursus
jan 2021
Online

Globalisering en technologische ontwikkeling hebben gemaakt van concurrentie op de markt een meer intense en felle concurrentie, daarom, bedrijven, om te kunnen overleven en w ...

Lees meer

Undergraduate Course - Marketing

EAN University
Cursus
jan 2021
Online

Marketing is essentieel voor het veroveren van de markt, station concurrentie, meer te verkopen en winst te genereren.Het is een van de meest populaire en hoogst betaalde bero ...

Lees meer