ONLINESTUDIES

Online Cursussen in Milieumanagement in UK 2020

De cursussen zijn individuele klassen die aan universiteiten, hogescholen, junior colleges en de handel scholen over de hele wereld kunnen worden genomen. Voor nog meer flexibiliteit, veel scholen bieden ook online lessen. Studenten kunnen individuele lessen te nemen of opleidingen na te streven.

Studenten die willen leren hoe ze milieuwetten te maken en beleid moet lessen te nemen in milieu-management. Sommige aangeboden cursussen kunnen overheidsbudget planning, milieuchemie, het beheer en de theorieƫn van het waterbeheer gevaarlijke afvalstoffen.

Onderwijs in het Verenigd Koninkrijk is een gedecentraliseerde kwestie met elk van de landen van het Verenigd Koninkrijk hebben van aparte systemen onder verschillende overheden: de Britse regering verantwoordelijk is voor Engeland en de Schotse regering, de regering van Wales en de Northern Ireland Executive verantwoordelijk voor Schotland , Wales en Noord-Ierland, respectievelijk.

Online Cursus in Milieumanagement in UK

2 Resultaten in Milieumanagement, Verenigd Koninkrijk Filter

Nebosh internationale technische certificaat in olie en gas bedrijfszekerheid

E-Careers
Cursus
<
Deeltijd
Engels
Online

Het bereiken van de International Technical Certificate NEBOSH in Oil and Gas Operational Safety om met vertrouwen te werken in een sector die bekend staat om de beste gezondh ...

Lees meer

Nebosh internationale algemene certificaat

E-Careers
Cursus
<
Deeltijd
Engels
Online

Voor te bereiden op het officiƫle onderzoek naar wereldwijd erkend als een van gezondheid en veiligheid professional in de internationale praktijken met deze International Gen ...

Lees meer