Filter
Cursus
Europa Tempo: Alles

Top Online Cursus Studies in Restaurantmanagement 2019/2020 Europa

Een van de beste manieren om carrière doelen verder te investeren in het hoger onderwijs. Door het volgen van cursussen in hun vakgebied, studenten demonstreren verplichting aan hun loopbaan. Individuele lessen kunnen waardevolle vaardigheden en bijscholing te bieden.

Restaurant managers zorgen voor de behoeften en klachten van de klanten, evenals de behoeften van het restaurantpersoneel. In restaurant management programma's kan een reeks studies worden vereist die betrekking hebben op besluitvorming, gastvrijheid management en human resource management.

In totaal zijn er meer dan 4000 instellingen voor hoger onderwijs in Europa en biedt een breed scala aan cursussen op bachelor, master en doctoraat niveau. Met meer en meer van deze organisaties die Engels als de taal van het onderwijs voor ten minste een deel van hun opleidingen, universiteiten in Europa zijn nu van betere kwaliteit dan ooit tevoren. Universiteiten in Europa bieden een vriendelijk welkom aan buitenlandse studenten en een cursus van kennis die beantwoordt aan hun beroep nodig heeft in de hedendaagse mondiale vraag te geven.

Cursus Online in Restaurantmanagement Europa

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

5 Resultaten in Restaurantmanagement, Europa

Hotelfernschule Poppe+Neumann

Je kunt de perfecte gastheer - deze claim aan u is in het bloed. Als een restaurant meester IHK u ervoor zorgen dat uw gasten zich helemaal comfortabel, deskundig advies ... [+]

Overzicht

Je kunt de perfecte gastheer - deze claim aan u is in het bloed. Als een restaurant meester IHK u ervoor zorgen dat uw gasten zich helemaal comfortabel, deskundig advies en worden geserveerd, terwijl tegelijkertijd het houden van economische aspecten in het achterhoofd.

Ze zijn professionals en leidinggevenden, werk verantwoordelijkheid in alle aspecten van de planning, productie en marketing van gastronomische producten. Door uw meesterlijke kennis te overtuigen, zowel in het personeelsbeleid in de dienstensector, alsmede de bediening van de gast.

perspectieven

Poppe & Neumann afgestudeerden van de Master Restaurant IHK wereldwijd werk als

Manager succesvolle top restaurants Eigenaar onafhankelijk bezeten ondernemingen Consultants, coaches, business consultants Sales managers in de industrie Specialist docenten in het beroepsonderwijs scholen en in openbare of particuliere onderwijsinstellingen ... [-]
Duitsland Germany Online
Oktober 2019
Duits
Voltijd
24 - 30 maanden
Online
Lees meer in Nederlands
Hotelfernschule Poppe+Neumann

Chef-kok is meer dan alleen een titel. De meest traditionele gastronomische masters graden is de basis voor een succesvolle toetreding tot de management niveau en managem ... [+]

Overzicht

Chef-kok is meer dan alleen een titel. De meest traditionele gastronomische masters graden is de basis voor een succesvolle toetreding tot de management niveau en management in hotels en restaurants, in gemeenschap catering, in de catering -, maar ook in de industrie, het onderwijs en vele andere gebieden. Hier, het beroep van chef-kok biedt meer dan alleen de gast-georiënteerd werk in de keuken. Chefs worden beschouwd als perfect leiders voor de planning, creatie en marketing van gastronomische producten en diensten. En ook buiten de catering talloze kansen en mogelijkheden voor hen open.

perspectieven

Poppe & Neumann afgestudeerden van de chef-kok IHK wereldwijd werk als... [-]

Duitsland Germany Online
Oktober 2019
Duits
Voltijd
24 - 30 maanden
Online
Lees meer in Nederlands
Hotelfernschule Poppe+Neumann

Om geschoolde en ongeschoolde arbeidskrachten beroepskwalificaties van de Kamer van Koophandel in te schakelen als een restaurant / -frau Kamer van Koophandel, het Hotel ... [+]

Overzicht

Vooral in de horeca - ook in dienst - het maakt een enorm verschil of men werkt of ongeschoold, of heeft een beroepskwalificatie!

Om geschoolde en ongeschoolde arbeidskrachten beroepskwalificaties van de Kamer van Koophandel in te schakelen als een restaurant / -frau Kamer van Koophandel, het Hotel Fernschule Poppe & Neumann biedt unieke in Duitsland de kans om de achterstand op dit in part-time afstandsonderwijs natuurlijk en zonder verlies van inkomsten.

perspectieven

Met een afstandsonderwijs natuurlijk het hotel Fernschule Poppe & Neumann en de beroepsbekwaamheid als een restaurant / -frau CCI aan brede kansen op de arbeidsmarkt te bieden:

Een bezettingsgraad (CCI-certificaat) Meer erkenning op het werk Sociale mobiliteit - beter winstpotentieel Ontwikkelings- en carrièremogelijkheden in de dienst ... [-]
Duitsland Germany Online
Oktober 2019
Duits
Voltijd
20 maanden
Online
Lees meer in Nederlands
Hotelfernschule Poppe+Neumann

Ook in de horeca het maakt een enorm verschil of men werkt of ongeschoold, of heeft een beroepskwalificatie! ... [+]

Overzicht

Ook in de horeca het maakt een enorm verschil of men werkt of ongeschoold, of heeft een beroepskwalificatie!

Om geschoolde en ongeschoolde arbeidskrachten beroepskwalificaties van Industrie en Handel als / -frau systemen catering Kamer van Koophandel in te schakelen, het Hotel Fernschule Poppe & Neumann biedt unieke in Duitsland de kans om de achterstand op dit in part-time afstandsonderwijs natuurlijk en zonder verlies van inkomsten.

perspectieven

Met een afstandsonderwijs natuurlijk het hotel Fernschule Poppe & Neumann en de beroepsbekwaamheid als een vakman / vrouw voor het eten CCI om brede kansen op de arbeidsmarkt te bieden:

Een bezettingsgraad (CCI-certificaat) Meer erkenning op het werk sociale vooruitgang Beter winstpotentieel Ontwikkelings- en carrièremogelijkheden in de food service-industrie ... [-]
Duitsland Germany Online
Oktober 2019
Duits
Voltijd
20 maanden
Online
Lees meer in Nederlands
OSTELEA | Distancia

Het programma biedt een route met een aanpak die je enerzijds helpt om een ​​reeks professionele vaardigheden te ontwikkelen die je een snellere en meer bevredigende inte ... [+]

Toerisme is een van de belangrijkste economische activiteiten van de Spaanse economie en een van de fundamentele sectoren in de sociale en economische ontwikkeling van het land. Binnen de sector is het gebied van restauratie, met meer dan 270.000 vestigingen en 1,3 miljoen banen, een van de snelst groeiende en een van de belangrijkste toeristische stukken. Het bedrijfsmodel voor restauratie vereist een zeer duidelijke identiteit, met het doel zich duidelijk te onderscheiden van de concurrentie.

Het hogere programma voor het beheer van horeca- en voedingsmiddelenbedrijven

Het programma biedt een route met een aanpak die je enerzijds helpt om een ​​reeks professionele vaardigheden te ontwikkelen die je een snellere en meer bevredigende integratie in de cateringsector mogelijk maken, en anderzijds je mentaliteit wakker en sterker maakt ondernemend. Dankzij het flexibele leermodel dat zich aanpast aan de behoeften van de deelnemers, kan dit programma, dat is ontwikkeld onder de online of gemengde modaliteit (blended), binnen negen maanden worden gedaan.... [-]

Spanje Madrid Barcelona Spain Online
September 2019
Spaans
Deeltijd
9 maanden
Online
Lees meer in Nederlands