Onlinegraad.nl

Beste Online Cursussen in Restaurantmanagement 2019/2020

Degenen die drukke levens hebben maar wel een opleiding willen verdienen, kunnen beslissen dat een online cursus de perfecte pasvorm is. Beschikbaar op veel internationale scholen, kunnen studenten een cursus vinden op allerlei terreinen en onderwerpen.

Studenten kunnen vragen, wat is een online cursus in restaurant management? Dit programma is ontworpen voor studenten die geïnteresseerd zijn in het werken in toezichtrol in de voedings- en drankindustrie. Programma's kunnen al dan niet vereisen dat studenten eerdere ervaring in de horeca hebben. Elk programma zal zijn eigen focus hebben, maar veel van hen kunnen de basis management vaardigheden omvatten, evenals specifieke onderdelen die verband houden met de industrie. Deze omvatten het inhuren en trainen, plannen, beheersen van voedselkosten, klantenservice, conflictoplossing, sanitaire voorzieningen en het maximaliseren van de inkomsten.

Het afronden van deze cursus is gunstig voor studenten, omdat restaurant- en barbeheerders altijd in de vraag zijn.Het kan ook vaardigheden ontwikkelen, zoals communicatie, organisatie en probleemoplossing, die op vele gebieden voordelig zal zijn.

Bij de beslissing van welke school om te gaan, moeten de studenten kosten overwegen. Onderwijs kan veel verschillen, dus het vergelijken van een aantal instellingen is een goed idee. Sommige programma's kunnen financiele hulp bieden, zoals leningen, beurzen of subsidies.

Een restaurant management cursus bereidt studenten voor een verscheidenheid van carrières. Als u een assistent of algemeen directeur van een restaurant wordt, kan het uiteindelijke doel voor sommigen zijn, er zijn andere posities die van belang kunnen zijn. Deze omvatten bar manager, evenement manager, caterer toezichthouder, restaurateur, voedsel en drank koper, food truck eigenaar en consultant. Werkgevers kunnen worden gevonden in alle gebieden van de wereld op resorts, conventiecentra, sit-down- en fastfoodinstellingen, en cruiseschepen.

Onze uitgebreide online database bevat een overzicht van verschillende cursussen om te vergelijken en te contrasten.Nu beginnen, zoek je onderstaande programma en neem direct contact op met het toelatingsbureau van de school naar keuze door het hoofdformulier in te vullen.

 

5 Resultaten in Restaurantmanagement Filter

Restaurant meesterlijke IHK

Hotelfernschule Poppe+Neumann
Online Voltijd 24 - 30 maanden Oktober 2019 Duitsland Germany Online

Je kunt de perfecte gastheer - deze claim aan u is in het bloed. Als een restaurant meester IHK u ervoor zorgen dat uw gasten zich helemaal comfortabel, deskundig advies en worden geserveerd, terwijl tegelijkertijd het houden van economische aspecten in het achterhoofd.

Keuken meester IHK

Hotelfernschule Poppe+Neumann
Online Voltijd 24 - 30 maanden Oktober 2019 Duitsland Germany Online

Chef-kok is meer dan alleen een titel. De meest traditionele gastronomische masters graden is de basis voor een succesvolle toetreding tot de management niveau en management in hotels en restaurants, in gemeenschap catering, in de catering -, maar ook in de industrie, het onderwijs en vele andere gebieden.

Restaurant professional / vrouw IHK

Hotelfernschule Poppe+Neumann
Online Voltijd 20 maanden Oktober 2019 Duitsland Germany Online

Om geschoolde en ongeschoolde arbeidskrachten beroepskwalificaties van de Kamer van Koophandel in te schakelen als een restaurant / -frau Kamer van Koophandel, het Hotel Fernschule Poppe & Neumann biedt unieke in Duitsland de kans om de achterstand op dit in part-time afstandsonderwijs natuurlijk en zonder verlies van inkomsten.

Professional / vrouw voor het systeem gastronomie ihk

Hotelfernschule Poppe+Neumann
Online Voltijd 20 maanden Oktober 2019 Duitsland Germany Online

Ook in de horeca het maakt een enorm verschil of men werkt of ongeschoold, of heeft een beroepskwalificatie!

Hoger programma voor het beheer van horecabedrijven, voeding

OSTELEA | Distancia
Online Deeltijd 9 maanden September 2019 Spanje Madrid Barcelona Spain Online +2 more

Het programma biedt een route met een aanpak die je enerzijds helpt om een ​​reeks professionele vaardigheden te ontwikkelen die je een snellere en meer bevredigende integratie in de cateringsector mogelijk maken, en anderzijds je mentaliteit wakker en sterker maakt ondernemend.