Keystone logo

1 online Cursus Opleidingen in Managementstudies Creative Industries Management 2024

Filters

Filters

 • Cursus
 • Managementstudies
 • Creative Industries Management
Vakgebieden
 • Managementstudies (1)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat

  Popular degree type

  Popular study format

  Popular locations

  online Cursus Opleidingen in Managementstudies Creative Industries Management

  Cursussen zijn onderwijseenheden die meestal beschikbaar zijn voor middelbare school afgestudeerden die extra leer in een vakgebied zoeken. In sommige gebieden van de wereld is een cursus een academische graad die van twee tot zeven jaar kan duren om te voltooien, terwijl andere gebieden betrekking hebben op een cursus als een enkele klas die slechts een paar weken of maanden afloopt.

  Wat is een online cursus in het management van creatief industrie? Het is dezelfde cursus als een on-site cursus met dezelfde naam uit dezelfde school, maar het stelt studenten in staat online te participeren en af ​​te ronden. Deze cursus richt zich op het overkoepelende gebruik van kennis en data in economische activiteiten met betrekking tot creatieve industrieën zoals podiumkunsten of marketing en reclame. Het cursusniveau bepaalt het werk dat van studenten verwacht wordt en kan onderzoek omvatten, klas betrokkenheid en afronding van een proefschrift. Klassen kunnen principes van marketing, beleidsplanning en grafische kunst bevatten.

  Dit programma kan helpen om studenten voor te bereiden om leidinggevende functies in de creatieve industrie te betrekken. De samenwerkingsinstelling kan studenten helpen om teamwork en communicatievaardigheden aan te passen die hen in elke rol kunnen profiteren. Vanwege de samenwerkende aard van deze cursus kunnen afgestudeerden zelfs klaar zijn voor een hogere leidinggevende positie na voltooiing.

  De kosten van deze cursus verschillen afhankelijk van de instelling en het land waarin het zich bevindt en de duur van de cursus. Om meer te weten te komen over collegegeld, neem contact op met de school waarnaar u geïnteresseerd bent.

  "Creatieve industrieën" beschrijft een brede doorsnede van velden, van podiumkunsten, marketing en design tot film, musea en computerdiensten. Deze cursus is bedoeld om wetenschappers te helpen kennis en vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn in leidinggevende functies op deze gebieden. Afhankelijk van uw belangen en eventuele eerdere ervaringen, kunt u in veel van deze gebieden leiderschaprollen vervullen.

  Wanneer u klaar bent te beginnen, zoek naar uw programma hieronder en contacteer direct het toelatingsbureau van de school naar keuze door het hoofdformulier in te vullen.