We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Keystone logo

3 online Cursus Opleidingen in Algemene studies Voorbereiding voor tests GMAT-voorbereiding 2024

Filters

Filters

  • Cursus
  • Algemene studies
  • Voorbereiding voor tests
  • GMAT-voorbereiding
Vakgebieden
  • Algemene studies (3)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Popular study format

Popular education type

Popular locations

online Cursus Opleidingen in Algemene studies Voorbereiding voor tests GMAT-voorbereiding

Na de middelbare school vinden veel studenten extra leermogelijkheden via een verscheidenheid aan cursussen die worden aangeboden in de klas of online. Een cursus is een academische ervaring, die vitale training en opleiding biedt in een bepaald onderwerp.

Wat is een cursus in GMAT-voorbereiding? Een voorbereidingscursus behandelt de vier elementen van het examen: analytisch schrijven door essay, geïntegreerd redeneren met behulp van analyse van grafieken en gegevens, kwantitatieve analyse met behulp van probleemoplossende en gegevensvoldoende vaardigheden en verbale testen van Engelse taalvaardigheden. Kritisch denkvermogen, logisch redeneren, geavanceerde wiskunde en essayontwikkeling zullen worden behandeld met behulp van praktijktesten, video- of live-tijdcolleges, oefeningen en diepgaande studies. Veel instellingen bieden ook instructeursbegeleiding en feedbackmogelijkheden.

Het rigoureuze karakter van het GMAT-examen ontwikkelt vaak sterke kritisch denkende vaardigheden bij studenten. Individuen kunnen informatie zowel mentaal als fysiek doorzoeken, antwoorden vinden en conclusies trekken met snelheid en nauwkeurigheid. Time management, onderzoeksvaardigheden en een detailgerichte focus zijn vaardigheden die GMAT-studenten kunnen ontwikkelen, waarmee ze hun professionele doelen helpen, ongeacht de discipline.

Een cursus in GMAT-voorbereiding kan volledig online worden gevolgd, of deze kan persoonlijk worden afgelegd. Hoewel veel instellingen een vast tarief aanbieden voor de cursus zelf, kunnen studenten extra kosten oplopen door tekstboeken, online portaltoegang en testkosten. De instelling moet een uitgebreide lijst van de betrokken kosten verstrekken.

De vaardigheden die uit deze cursus zijn voortgekomen, zijn ontworpen om de score van een student op het GMAT-examen te verhogen. Scoren heeft de potentie om de mogelijkheden van een beurs te beïnvloeden, deuren te openen voor gerenommeerde instellingen die programma's aanbieden die zijn ontworpen om carrièrepotentieel en verdiensten te vergroten. De studievaardigheden en de informatie die wordt geleerd, zullen de student ook ten goede komen aan toekomstige afstudeerders en mogelijk ook aan arbeidsbemiddeling.

Studenten hebben talloze mogelijkheden om hun GMAT-score te verhogen door te kiezen uit een breed scala aan cursussen op afstand of in de klas, ontworpen om te helpen bij de GMAT-voorbereiding. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.