Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 7 online Cursussen Opleidingen in Human Resource Management 2023

7 online Cursus Opleidingen in Human Resource Management 2023

Overzicht

Een online cursus is een vorm van leren op afstand aangevuld via de website van modules. Interactie met de instructeur en andere studenten gaat vaak gepaard met e-mail, discussiefora, live video streams, en chatrooms. Online cursussen worden meestal genomen en voltooide via één 's eigen computer met internettoegang.

Wat is een online cursus in human resource management? Deze cursus geeft de studenten een goed begrip van leiderschap, organisatorische waarden, recruitment strategie, management, het oplossen van conflicten, gezondheid en veiligheid, en teambuilding. De meeste cursussen omvatten verschillende aspecten van de menselijke hulpbronnen vaardigheden naast management. Cursussen bieden vaak inzicht in de industrie, leiderschapsstijlen, hoe om te gaan met verschillende typen persoonlijkheid, en hoe de waarde van de werknemers te behouden door middel van effectieve ontwikkeling.

Human resource management geleerden verwerven waardevolle werkplek vaardigheden, zoals het leren hoe succesvol te werven, interview, beheren en medewerkers te ontwikkelen.De studenten hebben inzicht over de belangrijkste veranderingen human resource en hoe effectief om te gaan met situaties die disciplinaire actie vereisen.

Het invullen van een online cursus in human resource management kan leiden tot een verscheidenheid van menselijke hulpbronnen beroepen, zoals risk management specialist, training manager, en human resources bestuurders. Risicomanagement specialisten analyseren van mogelijke gebieden van schade en haalbare oplossingen te ontwikkelen. Dit houdt meestal de beoordeling van potentiële verlies van eigendom, misbruik, lichamelijk letsel, of discriminatie. Training managers ontwikkelen en implementeren van opleidingsprogramma's, het opleiden van nieuwe medewerkers, en de resultaten van de programma's te evalueren. Human resources bestuurders begeleiden human resources professionals. Takenpakket bevatten vaak het ontwikkelen van bedrijfsstrategieën, die als liaisons tussen het management en de werknemers, en nieuw beleid voor personeelswerving en schadevergoeding aan te bevelen.

Online cursussen zijn verkrijgbaar bij universiteiten en hogescholen over de hele wereld.Part-time en full-time opties zijn vaak beschikbaar. Drukke professionals die een flexibele leerproces nodig zou moeten overwegen inschrijven in een online cursus. Afstandsonderwijs modules bieden gemak voor de studenten van vandaag 's. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Meer informatie

Filters

  • Cursus
  • Administratieve studies
  • Personeelsbeleid/Human Resources
  • Human Resource Management
Vakgebieden
  • Administratieve studies (7)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat