Keystone logo

Cursus Opleidingen in Modecommunicatie in Trondheim, Noorwegen 2023

Overzicht

Trondheim stad heeft de derde grootste openbare kunstcollectie museum van Noorwegen - Trondheim Museum of Arts. Met totaal 11 middelbare scholen in de stad, "Trondheim Cathedral School " en de Noorse Universiteit voor Wetenschap en Technologie zijn twee van de vooraanstaande instellingen.

Studenten die manier communicatie studeren worden blootgesteld aan een verscheidenheid van verschillende onderwerpen. Sommige van deze zijn marktanalyse, de psychologie van de consumptie, koopgedrag, reclame en marketing strategieën, digitale communicatie, relatiebeheer technieken en corporate communicatie.

Noorwegen, officieel het Koninkrijk Noorwegen, is een Scandinavisch unitaire constitutionele monarchie wiens grondgebied bestaat uit het westelijke gedeelte van het Scandinavische schiereiland, Jan Mayen, de Arctische archipel van Spitsbergen en de subantarctische Bouvet Island. Het hoger onderwijs in Noorwegen wordt aangeboden door een reeks van zeven universiteiten.

Meer informatie
Vakgebieden
    Administratieve studies Algemene studies Architectuurstudies Biowetenschappen Bouw Business Studies Duurzaamheidsstudies Economische studies Energiestudies Food and Beverage Studies
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat