Keystone logo

3 online Cursus Opleidingen in Sociale Wetenschappen Ontwikkelingsstudies 2024

Filters

Filters

  • Cursus
  • Sociale Wetenschappen
  • Ontwikkelingsstudies
Vakgebieden
  • Sociale Wetenschappen (3)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

online Cursus Opleidingen in Sociale Wetenschappen Ontwikkelingsstudies

Als u probeert professionele ontwikkeling te ontwikkelen voor uw volgende baan of voor een carrièrewijziging, dan is het volgen van een relevante cursus een goede optie voor u. Cursussen zijn ook bedoeld voor studenten die aanvullende kennis moeten opdoen voordat ze aan hun volgende academische programma beginnen.

"Ontwikkeling" is op veel gebieden een buzzwoord geworden, en u vraagt ​​zich misschien af, wat is een cursus in ontwikkelingsstudies? Ontwikkelingsstudies zijn zelfs een interdisciplinair veld dat zich in het algemeen bezighoudt met kwesties met betrekking tot de sociale, culturele, economische en politieke mechanismen van verandering om armoede over de hele wereld te overwinnen. Studenten die zich inschrijven voor cursussen ontwikkelingsontwikkeling kunnen leren over onderling verbonden onderwerpen binnen verschillende disciplines, variërend van milieustudies, vrouwenstudies, vredes- en conflictstudies tot volksgezondheid, internationale betrekkingen en engineering. Een curriculum voor ontwikkelingsstudies is vaak gericht op het creëren van een hoog niveau van bewustzijn van studenten en kritisch denken.

Degenen die met succes een dergelijke cursus hebben voltooid, lopen vaak weg met verschillende praktische vaardigheden. Deze kunnen zijn: verhoogde vaardigheden in analyse en redenering, vertrouwenscheidend onderzoek en communicatievaardigheden, met name geschikt voor logische argumentatie en samenwerking.

De kosten van een cursus in ontwikkelingsstudies variëren sterk, afhankelijk van waar deze wordt aangeboden en hoe lang de cursus loopt. Sommige zijn gebaseerd op een semesterrooster, terwijl andere gedurende een bepaald aantal weken worden aangeboden.

Cursussen in ontwikkelingsstudies leiden er vaak toe dat carrières werken als consultants, adviseurs of beleidsmakers bij toonaangevende internationale organisaties, zoals de Verenigde Naties, de Wereldbank en de Wereldgezondheidsorganisatie. Dit studiegebied kan ook helpen bij studenten die op zoek zijn naar oprichters of directeuren van non-profitorganisaties over de hele wereld, of degenen die als verkozen ambtenaren willen fungeren en het openbare beleid beïnvloeden. Ontwikkelingsstudies kunnen ook leiden tot een carrière als academisch onderzoeker of opvoeder.

Gezien de mondiale aard van dit veld, is het alleen maar passend dat sommige cursussen via online-lessen aan studenten over de hele wereld worden aangeboden. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.