Keystone logo

Filters

 • Cursus
 • Talen
 • Russisch
Vakgebieden
 • Talen (1)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat

  1 online Cursus Opleidingen in Russisch in Novosibirsk, Rusland voor 2024

   Popular study format

   online Cursus Opleidingen in Russisch

   Novosibirsk stad heeft meer dan 1 miljoen inwoners en is de 3e meest bevolkte stad in Rusland. De stad ligt aan de oevers van de rivier de Ob. Novosibirsk stad heeft meer dan 12 universiteiten.

   Russische programma's kunnen een breed scala aan historische, culturele en taalkundige onderwerpen omvatten. Common klassen zijn Koude Oorlog geschiedenis, moderne Russische politiek, klassieke literatuur, de Russische kunst, de Russische auteurs, vrouwen in de Sovjet-Unie, regionale analyses, het christendom in het Russisch en de Russische cultuur.

   Rusland (Russisch: Россия) is verreweg het grootste land ter wereld, die meer dan een achtste van de aarde 's bewoonde landoppervlak. De voormalige commissie staat voor Hoger Onderwijs in Rusland gefinancierd 240 universiteiten, academies en instituten, waardoor Rusland een solide land te studeren inch

   De cursussen zijn individuele klassen die aan universiteiten, hogescholen, junior colleges en de handel scholen over de hele wereld kunnen worden genomen. Voor nog meer flexibiliteit, veel scholen bieden ook online lessen. Studenten kunnen individuele lessen te nemen of opleidingen na te streven.