Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 89 online Doctor in bedrijfskunde Opleidingen in Business Studies 2023

89 online Doctor in bedrijfskunde Opleidingen in Business Studies 2023

Overzicht

Een DBA (Doctor of Business Administration) is de laatste graad voor degenen die bedrijfskunde studeren. Doorgaans zetten professionals die al meerdere jaren in het bedrijfsleven werkzaam zijn zich in voor dit programma om hun kennisbasis te vergroten. Studenten zullen meestal origineel onderzoek doen naar management of een gerelateerd gebied en een proefschrift schrijven.

Wat is een DBA in bedrijfskunde? Deze graad helpt studenten bij het ontwikkelen van hun theoretische en praktische kennis van de principes die goed bedrijfsbeheer vormen. Scholen kunnen subspecialisatie toestaan ​​in onderwerpen als ethiek en diversiteit op de werkplek. Typische cursussen omvatten financiering voor managers, business intelligence en informatiesystemen, wereldwijde bedrijfsinitiatieven en statistieken.

Studenten in een DBA in Business Studies-programma kunnen sterke leiderschapskwaliteiten verwerven. Ze kunnen ook bedreven worden in kritisch denken en probleemoplossing. Het vermogen om out-of-the-box te denken en innovatieve oplossingen te vinden, kan nuttig zijn voor elk carrièrepad of levenservaring.

De kosten voor het behalen van een DBA in bedrijfskunde verschillen sterk van school tot school. Factoren zoals het vereiste aantal credits, de locatie van de school en het lesgeld en de kosten hebben allemaal invloed op de kosten. Studenten kunnen contact opnemen met de school om een ​​kostenraming te krijgen.

Een DBA in Business Studies leidt over het algemeen tot een carrière in bedrijfsbeheer. Mogelijkheden zijn onder andere managementanalist, vice-president operations, directeur bedrijfsontwikkeling en productiedirecteur. Er kunnen banen zijn in de academische wereld als hoogleraar, universitair beheerder, proost of directeur van opnames. Studenten kunnen er ook voor kiezen om hun eigen bedrijf te starten en de CEO van hun eigen bedrijf te worden.

Studenten kunnen kwaliteitsuniversiteiten over de hele wereld vinden die een DBA in Business Studies aanbieden. Voor de werkende professional kunnen er ook weekendcursussen, zomercursussen en online cursussen zijn. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Meer informatie

Filters

  • Doctor in bedrijfskunde
  • Business Studies
Vakgebieden
  • Business Studies (89)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat