We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Keystone logo

2 online EMBA Opleidingen in Managementstudies International Management 2024

Filters

Filters

 • EMBA
 • Managementstudies
 • International Management
Vakgebieden
 • Managementstudies (2)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat

  online EMBA Opleidingen in Managementstudies International Management

  Wie op zoek is om hun bestaande vaardigheden aan te scherpen of nieuwe te bouwen rond een drukke agenda zou kunnen profiteren van het nastreven van een MBA. Deze graad, ook bekend als een Master in Business Administration, kunnen studenten te helpen opbouwen van de vaardigheden die ze nodig opereren succesvol in hun vakgebied.

  Wat is een online MBA in International Management? Dit is een opleiding die is bedoeld om studenten meer geavanceerde principes die nodig zijn voor het bedrijf veld te onderwijzen. Online cursussen kan druk geleerden geven met banen en gezinnen de flexibiliteit die nodig is om de noodzakelijke vaardigheden die nodig zijn om de mate in kwestie te krijgen onder de knie. Sommige van deze vaardigheden kunnen omvatten de ontwikkeling van internationale marketing strategieën, het onderzoeken van de juiste materialen op een effectieve manier, beheren en verantwoording van de financiële middelen, het beheer van teams, en strategisch ontwikkelen van behandelingen om de steeds veranderende zakelijke klimaat past.

  Vaardigheden mbt team management en financiële expertise kan ook helpen stunts thuis. Het bouwen van een begroting en het begrijpen van thuis financiën zou gemakkelijker zijn, terwijl de communicatie en het oplossen van conflicten en effectiever kunnen worden.

  De monetaire kosten van het nastreven van een online MBA in International Management verandert volgens welke instelling een student kiest en in welk land de betrokken instelling organiseert. Daarom is het altijd een goed idee om te informeren over het collegegeld en programma kosten met toelating kantoren.

  Toen het tijd om een ​​carrière te vinden komt, kunnen zij die hun internationale management programma hebt voltooid vinden dat een groot aantal carrières staan ​​open voor hen over een grote verscheidenheid aan industrieën. Dit komt omdat de vaardigheden die gedurende deze vakken rondom waardevol en verkoopbaar zouden zijn.Een paar van de uitstekende carrière houders van een online MBA in dit gebied zou verwachten te vinden zijn onder het internationale project manager, internationale property manager, internationale human resources manager, international sales manager, internationale marketing manager en internationale milieu-manager.

  Online modules zijn vaak perfect voor de drukke geleerde op zoek naar zijn of haar onderwijs uit te bouwen en te hervatten, en het vinden van de juiste instelling is eenvoudig. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.