14 Food and Beverage Management programs found
Filters
- Food and Beverage Studies
- Food and Beverage Business
- Food and Beverage Management
14 Food and Beverage Management programs found
Filters
Uitgelicht
Rome Business School
International Master Online in Food and Beverage Management
- Italy Online, Italië
Master
Deeltijd
1 Jaar
Afstand leren
Engels
Uitgelicht
OSTELEA | Distancia
Hogere opleiding in management van horeca- en voedsel- en drankbedrijven
- Madrid, Spanje
- Barcelona, Spanje + 1 more
Cursus
Deeltijd
9 maanden
Blended, Afstand leren
Spaans
Toerisme is een van de meest relevante economische activiteiten van de Spaanse economie en een van de fundamentele sectoren in de sociale en economische ontwikkeling van het land. Binnen de sector is het restaurantgebied, met meer dan 270.000 vestigingen en 1,3 miljoen banen, een van de snelst groeiende gebieden en een van de belangrijkste onderdelen van de toeristische activiteit.
Uitgelicht
Centennial College
Food and Beverage Management
- Online Canada
Diploma
Full time
2 jaar
Afstand leren
Engels
Uitgelicht
Universidad Rey Juan Carlos
Universitaire uitbreidingscursus Inkomstenbeheer in horecacentra
- Madrid, Spanje
Cursus
Full time
2 maanden
Afstand leren
Spaans
Revenue Management is een managementfilosofie die de winstgevendheid vergroot van dienstverlenende bedrijven met vaste capaciteit zoals hotels, luchtvaartmaatschappijen etc. In deze sectoren vindt momenteel een hoge mate van implementatie plaats. De restaurantsector heeft zeer vergelijkbare kenmerken als deze industrieën, dus de toepassing ervan zou zeer interessant zijn, maar de toepassing ervan is nog niet wijdverspreid.
Uitgelicht
Alison Free Online Learning
Food Service Excellence - Vlees snijden en verwerken
- Online USA
Cursus
Full time, Deeltijd
1 uur
Afstand leren
Engels
Leer de standaardprocedures voor het verwerken en snijden van vlees in deze gratis online cursus Food Service Excellence - Vlees snijden en verwerken. Deze certificaatcursus leert je over het snijden en verwerken van vlees voor de foodservice-industrie. We bestuderen verschillende soorten vlees en gevogelte en leggen de terminologie uit die gebruikt wordt om ze te bespreken.
Uitgelicht
OSTELEA | Distancia
Executive Master in Hotelmanagement, Cateringbedrijven en Food & Beverage
- Madrid, Spanje
- Barcelona, Spanje + 1 more
Master
Full time
12 maanden
Blended, Afstand leren
Spaans
De toeristische sector maakt een tijd van ingrijpende veranderingen door, met de gevolgen van globalisering, segmentering en concurrentievermogen. Binnen deze omgeving is een van de markten die het zwaarst wegen de hotelbranche.
Uitgelicht
Centennial College
Diploma in beheer van bakken en gebak (online)
- Online Canada
- Toronto, Canada
Diploma
Full time
2 jaar
Afstand leren
Engels
Centennial College Baking and Pastry Arts Management-programma van Centennial College bouwt voort op fundamentele bak- en banketvaardigheden om u voor te bereiden op een managementrol binnen de bakkerijsector. Of het nu gaat om menu-ontwerp, inkoop, planning of uitvoering, bakbeheer is een essentiële vaardigheid om uw passie om te zetten in zakelijk succes. Je studeert af met belangrijke branchecertificeringen zoals Smart Serve, Safe Food Handlers en CPR, waardoor je klaar bent voor het werk. Veel afgestudeerden van dit Baking and Pastry Arts-programma hebben werkgelegenheid verworven bij grote horecamerken in de hotel-, resort- en restaurantindustrie, evenals bij grootschalige commerciële bakbedrijven.
Uitgelicht
Centennial College
Diploma in culinair management (online)
- Online Canada
- Toronto, Canada
Diploma
Full time
2 jaar
Afstand leren
Engels
In het programma Culinair Management ontdek je dat, of je nu creatief een restaurantmenu ontwerpt of culinaire evenementen plant binnen grote hotelactiviteiten, het werken met eten om gasten een culinaire ervaring van wereldklasse te bieden, een van de meest lonende carrières is. Met een focus op het gebruik van lokale voedselproducten uit Ontario en het leren over seizoensgebonden koken, leert dit college-diplomaprogramma je de nodige vaardigheden en kennis om voortreffelijke menu's en gerechten te maken die zijn geïnspireerd op wereldwijde voedseltrends en -smaken. Je studeert ook af met belangrijke branchecertificeringen zoals Smart Serve, Safe Food Handlers en CPR, waardoor je klaar bent voor de baan. De kunst van het koken, vermengd met de vaardigheid van teamleiderschap en zakelijk ondernemerschap, zal ervoor zorgen dat wanneer je afstudeert van dit Culinary Management-programma, je spannende carrièremogelijkheden zult vinden in de snel veranderende, steeds veranderende industrie. Dit veld brengt u overal waar u heen wilt. Het enige wat je nodig hebt is hard werken, gedrevenheid en passie.
Uitgelicht
Universidad Rey Juan Carlos
Universitaire uitbreidingscursus Allergenen en kruisbesmetting
- Madrid, Spanje
- Alcorcón, Spanje + 3 more
Cursus
Full time
180 uur
Afstand leren
Spaans
De professional van de Universitaire Uitbreidingscursus Allergenen en Kruisbesmetting moet perfect opgeleid zijn in deze kwestie, om de totale veiligheid te garanderen van elke consument die een allergie of intolerantie heeft, en om de mensen om hen heen te sensibiliseren voor het cruciale belang hiervan. materie.
Uitgelicht
Centennial College
Diploma in voedsel- en drankenbeheer (online)
- Online Canada
- Toronto, Canada
Diploma
Full time
2 jaar
Afstand leren
Engels
Als u ernaar streeft gedenkwaardige ervaringen te creëren voor gasten die dineren en de passie en drive heeft om hard te werken om resultaten te behalen, dan is het programma voor voedsel- en drankenbeheer van Centennial College voor u. De cursussen Food and Beverage Management in dit diplomaprogramma zijn bedoeld om u voor te bereiden op de werkvaardigheden voor succes in de restaurant- en foodservice-industrie en de leiderschapsvaardigheden voor een progressieve carrière. Dit veld omvat alles van grote organisaties met meerdere units tot kleine onafhankelijke operaties die samen een industrie van $ 70 miljard vertegenwoordigen in Canada en meer over de hele wereld. Je studeert ook af met essentiële branchecertificeringen (Smart Serve, Safe Food Handlers en CPR) waardoor je nog beter inzetbaar wordt in de restaurantindustrie, waarvan vaak wordt gezegd dat het een verlengstuk is van de showbizz. Van dynamisch personeel tot innovatieve menu's, een moderne restaurantervaring gaat zowel over de show als over het perfect bereide eten en de onberispelijk uitgevoerde service. Als afgestudeerd Food and Beverage Management-programma speel je een cruciale rol om dit te realiseren.
Hotelfernschule Poppe+Neumann
Cursus specialist systeemgastronomie IHK
- Germany Online, Duitsland
Cursus
Full time
20 maanden
Afstand leren
Duits
Ook in de systeemcatering maakt het een enorm verschil of je half- of ongeschoold bent, of een gekwalificeerde beroepskwalificatie hebt!
Hotelfernschule Poppe+Neumann
Cursus keukenmeester IHK
- Germany Online, Duitsland
Cursus
Full time
24 maanden
Afstand leren
Duits
Chef is meer dan alleen een titel. De meest traditionele van de gastronomische masteropleidingen is de basis voor succesvolle toegang tot het managementniveau en management in de hotel- en restaurantindustrie, in de gemeentelijke catering, in de catering - maar ook in de industrie, het onderwijs en vele andere gebieden.
OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Phd in culinaire beheer
- Zurich, Zwitserland
PhD
Full time, Deeltijd
3 jaar
Afstand leren
Engels
Culinaire opleiding is een belangrijk gebied, waar u meer informatie in verband met een aantal van de technieken die verder kunnen verbeteren vaardigheden en kennis kan bieden.
Agribusiness Academy
Voedsel
- Newcastle-under-Lyme, Verenigd Koninkrijk
- Birmingham, Verenigd Koninkrijk + 1 more
Cursus
Deeltijd
3 maanden
Afstand leren
Engels
Dit programma is bedoeld voor mensen die hun kritisch inzicht in het voedsel willen vergroten
Populaire studievorm
Populair onderwijstype
Populaire locaties
Minder weergeven
online Opleidingen in Food and Beverage Studies Food and Beverage Business Food and Beverage Management
Studenten die geïnteresseerd zijn in het beheer van een food service operatie zijn zullen profiteren van een eten en drinken management programma. Klassen kunnen culinaire wiskunde, productidentificatie, voedselveiligheid, inkoop, drank verplichtingen en banket vergadering en de planning op te nemen.