Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
ACADGILD

ACADGILD

ACADGILD

Invoering

AcadGild Is een start van technologieonderwijs, opgericht door IT-industrie professionals uit IIT / IIM. We streven ernaar een ecosysteem te creëren voor vaardigheidsontwikkeling, waar mensen van mentoren en van elkaar kunnen leren.

Onze Geloof

Wij zijn van mening dat softwareontwikkeling zeer gespecialiseerde vaardigheden vereist, het beste geleerd met begeleiding van ervaren beoefenaars. Online video's of klaslokaalformaten zijn slechte substituten voor het opbouwen van echte projecten met behulp van een toegewijde mentor.

Onze visie

Om hands-on, professionele software voor vaardigheden op het gebied van software te ontwikkelen, wereldwijd in kleine batches van 3 tot 5 studenten, die gebruik maken van Industry experts.

Onze Missie

Onze missie is om toegankelijk, betaalbaar, aantrekkelijk en zeer effectief kwaliteitsonderwijs aan de wereld te brengen. Wij geloven dat hoger onderwijs een fundamenteel mensenrecht is en we streven ernaar onze studenten hun onderwijs en carrière te bevorderen.

Hoe het werkt

  • 24x7 TECHNISCH ONDERSTEUNING
  • CONTINUEELLE MENTORING EN GUIDANCE

ONDERZOEKEN

Inschrijven in de loop van uw keuze is heel makkelijk. Voer gewoon uw basisgegevens in, kies een betaalplan, maak een betaling, en je bent klaar om te beginnen.

Begin je zittingen

Elke cursus heeft een vast aantal uren en een vooraf ingesteld aantal mentorbijeenkomsten per week.

BEGIN WERK OP JE PROJECTEN

Op dit moment duikt u in de praktische aspecten van wat u leert en praktische ervaring krijgt door project te werken.

Krijg een weekje van werkvoorbereiding

Je hebt nu de vaardigheden, maar je moet overnemende werkgevers overtuigen dat je perfecte kandidaat bent.

ONTVANG WELL VERWERKTE ACCOLADES

Dit is wanneer u de vruchten van uw arbeid ziet. Je hebt veel moeite gedaan om de cursus af te ronden en je hebt zelfs een projectportfolio om uit te pronken.

Locaties

  • Walnut

    340 S Lemon Ave #9212, 91789, Walnut

Vragen