Keystone logo
© Tufigno Photo Services
Advenio eAcademy

Advenio eAcademy

Advenio eAcademy

Invoering

Marsaxlokk village harbor of Malta, illuminated by sunset light

Advenio eAcademy , opgericht in 2013, is een instelling voor hoger onderwijs (HEI) gevestigd in Malta, (MFHEA-licentienummer: 2013-FHI-0006) die zich richt op een internationale klantenkring van veeleisende educatieve dienstverleners en studenten.

Advenio eAcademy is een instelling voor hoger onderwijs (HEI) gevestigd in Malta, (MFHEA-licentienummer: 2013-FHI-0006) die geschikt is voor een internationale klantenkring van veeleisende educatieve dienstverleners en studenten. Het biedt de deelnemende onderwijsinstellingen en opleidingsorganisaties de mogelijkheid om verder te gaan dan de beperkingen van fysieke gebouwen. Het stelt hen in staat om een virtuele campus te omarmen die de ontwikkeling en inzet van state-of-the-art onderwijs- en trainingsprogramma's mogelijk maakt die echt waarde toevoegen voor de studenten.

Advenio eAcademy is de eerste instelling voor hoger onderwijs (HEI) in Malta met een vergunning van de Malta Further and Higher Education Authority (MFHEA) om online gecertificeerde cursussen aan te bieden. Het gebruikte e-learningplatform is de bekroonde EBLearn-oplossing die is ontwikkeld en onderhouden door E-Business Systems, de arm voor weboplossingen van AllSecure Ltd. EBLearn biedt bronbibliotheken, audiovisuele en videopresentaties, forum- en wikimogelijkheden en integreert video conferentiefaciliteiten om één-op-één of één-op-veel coaching- of tutorialsessies mogelijk te maken.

Het EBLearn-platform biedt een virtuele campus die de ontwikkeling en inzet van state-of-the-art onderwijs- en trainingsprogramma's mogelijk maakt die echt waarde toevoegen voor de studenten en de belanghebbenden. Cruciaal voor het succes van Advenio eAcademy is de studentgerichte benadering die bij al zijn activiteiten wordt gehanteerd. Het wordt aangestuurd door een team van professionals die vastbesloten zijn technologie en partnernetwerken te benutten om op een kosten- en tijdbesparende manier programma's van topkwaliteit te ontwikkelen en te leveren, waardoor studenten een meerwaarde krijgen. Sinds de oprichting heeft Advenio eAcademy een staat van dienst op het gebied van internationale samenwerking om de beste praktijken op het gebied van Advenio eAcademy

Valletta, Malta - The traditional houses and walls of Valletta, the capital city of Malta on an early summer morning before sunrise with clear blue sky

In de afgelopen jaren heeft Advenio eAcademy strategische samenwerkingen en partnerschappen opgezet met belangrijke belanghebbenden zoals Malta Communications Authority, Malta Institute for Professional Photographers, SOS Malta en TradeMalta bij het ontwikkelen en leveren van online onderwijs van hoge kwaliteit. Advenio eAcademy blijft zoeken naar lokale en internationale partnerschappen voor samenwerking met instellingen voor hoger onderwijs en commerciële partners die de kracht van Advenio eAcademy

Accreditatie en certificering

De cursussen die worden aangeboden door Advenio eAcadeny worden door de Malta Further and Higher Education Authority in Malta beschouwd als gelijkwaardig aan het Malta Qualifications Framework onder het European Qualifications Framework. Het Malta Qualifications Framework (MQF) helpt het Maltese kwalificatiesysteem begrijpelijker en overzichtelijker te maken, en transparanter op nationaal en internationaal niveau. Dit is ook een referentietool dat helpt bij het beschrijven en vergelijken van zowel nationale als buitenlandse kwalificaties om de kwaliteit, transparantie en mobiliteit van kwalificaties in alle soorten onderwijs te bevorderen.

Er wordt voornamelijk verwezen naar het Europees kwalificatieraamwerk (EQF) en naar andere niet-Europese kwalificatieraamwerken. De referentieniveaus maken het gemakkelijker om te begrijpen wat een leerling met een kwalificatie gerelateerd aan het Malta Qualifications Framework weet, begrijpt en kan.

Advenio eAcademy worden ook door de EU erkend via de aan elke cursus toegewezen ECTS-credits. De accreditatie van de cursus zorgt voor de kwaliteitsborging en de erkenning van de cursus binnen de EU.

MFHEA treedt op als bemiddelaar tussen de overheid en relevante instellingen voor hoger onderwijs en heeft met succes een gestructureerde dialoog tot stand gebracht door middel van een reeks regelmatig overleg met alle belanghebbenden om suggesties, aanbevelingen op te nemen en de zorgen voor de sector aan te pakken. Deze zouden als input dienen voor de ontwikkeling van nationale strategieën.

ECTS-studiepunten fungeren als een kwaliteitsborgingsbeleid dat een referentiepunt vormt voor erkenning en waardering. De erkenning van studiepunten stelt leerlingen in staat erkenning te krijgen van de leerresultaten die in verschillende landen zijn behaald zonder dat een herbeoordeling nodig is.

ECTS is een creditsysteem gebaseerd op de leerprestaties en werklast van een cursus, studenten kunnen hun ECTS-credits van de ene universiteit naar de andere overbrengen, zodat ze worden opgeteld om bij te dragen aan de opleiding of training van een individu. Daarom zullen werkgevers op vertoon van het geaccrediteerde certificaat een duidelijker beeld hebben van de prestaties van de student binnen het nationale en Europese kwalificatiekader.

E-learningplatform - eB-Learn

Sinds 2003 werkt E-Business Systems in Malta aan de ontwikkeling en verbetering van zijn e-learningplatform, EBLearn. Dit platform biedt een zeer gebruiksvriendelijke benadering van blended learning. Het zorgt voor een naadloze integratie van de traditionele klaslokalen met de modernere online variaties. Het systeem biedt volledige flexibiliteit voor de inschrijving van studenten, wat vooral aantrekkelijk is voor interne leeromgevingen. Op deze manier kunnen studenten zich inschrijven per opleiding, die zou bestaan uit een aantal cursussen met elk een aantal modules in elke cursus. Of ze kunnen ervoor kiezen om zich in te schrijven voor een individuele cursus binnen een opleiding, of ze kunnen er ook voor kiezen om zich in te schrijven voor specifieke modules binnen individuele cursussen van een opleiding. EBLearn was de winnaar van de nationale e-Biz Award 2011 van de Malta Communications Authority voor het beste gebruik van technologie in onderwijs en opleiding. EBLearn is anders dan de meeste e-learningtoepassingen op de markt, omdat het in hoge mate aanpasbaar is en uitgebreide faciliteiten voor zelfstudie of groepsonderwijs binnen het systeem omvat, die het beste kunnen worden aangepast aan de leerstijl en leermethodologie van de betreffende instelling. . EBLearn is een kant-en-klare oplossing voor organisaties die op zoek zijn naar state-of-the-art oplossingen om de leerervaring van hun deelnemers te verbeteren. EBLearn wordt aangeboden op basis van software-as-a-solution (SaaS), wat betekent dat klanten niet hoeven te investeren in hardware of technische ondersteuningsteams om het systeem te laten draaien. Dit zorgt voor een strakkere controle op de uitgaven en een kostenefficiënter gebruik van middelen. Innovaties en voordelen van het aanbod De innovatieve aspecten kunnen als volgt worden samengevat:

• Volledige flexibiliteit in het ontwerp en de ontwikkeling van inhoudsmateriaal voor traditionele klassikale cursussen, voor blended learning-cursussen (inclusief een mix van online interactieve of vooraf opgenomen audiovisuele lessen en traditionele klassikale lessen) of voor online cursussen (die alleen document en audiovisueel materiaal dat online beschikbaar is).

• Volledige flexibiliteit in de werking van het systeem, aangezien het wordt geleverd op SaaS-basis, waardoor snelle schaalbaarheid en sterke bedrijfscontinuïteit en back-upoplossingen voor noodherstel mogelijk zijn.

• Volledige flexibiliteit in het beheer van de programma's met krachtige tools voor cursusbeheer die beschikbaar zijn voor beheerders om hen in staat te stellen de gegevens van het EBLearn-systeem te gebruiken om proactief te handelen om de algehele deelname en voltooiingspercentages van cursisten te verbeteren. EBLearn ondersteunt samenwerkend leren, online tutoring / mentoring, virtuele assistentie, online assessment en intelligente documentafhandeling. Het EBLearn-platform verschilt van de meeste e-learningtoepassingen op de markt, omdat het in hoge mate aanpasbaar is en uitgebreide faciliteiten bevat voor zelfleren of groepsonderwijs binnen het systeem. Deze kunnen zo worden ingesteld dat ze het beste passen bij de leerstijl en leermethodologie van de betreffende instelling.

De innovatieve aspecten kunnen als volgt worden samengevat:

• Volledige flexibiliteit in het ontwerp en de ontwikkeling van inhoudsmateriaal;

• Volledige flexibiliteit bij de werking van het systeem, aangezien het wordt geleverd op SaaS-basis, waardoor snelle schaalbaarheid en sterke bedrijfscontinuïteit en back-upoplossingen voor noodherstel mogelijk zijn;

• Volledige flexibiliteit in het beheer van de programma's met krachtige tools voor cursusbeheer die beschikbaar zijn voor beheerders om hen in staat te stellen systeemgegevens te gebruiken om proactief te handelen om de algemene cursus van studenten te verbeteren.

160746_Eblearn.JPG

Locaties

  • Malta Online

    33/4 Abate Rigord Street, Ta Xbiex,, XBX 1128, Malta Online

Vragen