Keystone logo
Alef Trust

Alef Trust

Alef Trust

Invoering

Online. Nooit ver weg.

We geven les via een unieke online aanpak, die 1-op-1 virtueel onderwijs en begeleiding biedt. We focussen op de gebieden van transpersoonlijke psychologie, bewustzijnsstudies, spiritualiteit en de toepassing van transpersoonlijke principes in academische, professionele en persoonlijke ontwikkeling. We werken samen met de International Transpersonal Association en het Scientific and Medical Network om een holistische en integrale leerervaring te bieden voor een zo breed mogelijk publiek.

Ons 100% online MSc postdoctoraal programma, dat jaarlijks in september van start gaat, brengt mensen van over de hele wereld samen die in diverse professionele arena's werken. Onze internationale leergemeenschap omvat coaches, therapeuten en counselors, evenals gezondheids- en onderwijsprofessionals en mensen uit vele andere beroepen.

De Alef Trust

116797_LLatBBNov182.jpeg

Alef Trust is een non-profit organisatie opgericht door Professor (Brian) Les Lancaster en Dr. Jessica Bockler. Professor Lancaster is emeritus hoogleraar transpersoonlijke psychologie aan de Liverpool John Moores University (LJMU) in het VK; Associated Distinguished Professor van integrale en transpersoonlijke psychologie aan het California Institute of Integral Studies; en Honorary Research Fellow in het Centrum voor Joodse Studies aan de Universiteit van Manchester. Hij is momenteel bestuurslid van de Association for Transpersonal Psychology en was eerder voorzitter van de Transpersonal Psychology Section van de British Psychological Society en voorzitter van de International Transpersonal Association. Naast talrijke artikelen en hoofdstukken in boeken van collega's, omvatten de gepubliceerde werken van professor Lancaster: Mind, Brain and Human Potential, winnaar van een Scientific and Medical Network Best Book Award; De essentie van Kabbalah; en benaderingen van bewustzijn: het huwelijk van wetenschap en mystiek.

116720_JessicaBockler.jpeg

Dr. Jessica Bockler is een Applied Theatre Practitioner en een Transpersoonlijke Psycholoog. Ze heeft een PhD in psychologie van de John Moores University in Liverpool. In haar onderzoek verkent ze 'Theatre as a Transformative Practice', waarbij ze het ambacht van de acteur beschouwt als een voertuig voor (trans) persoonlijke groei en ontwikkeling. Dr. Bockler is ook een sesambeoefenaar, getraind in het gebruik van verhaal, drama en movmeent als een voertuig om met de ziel te werken. Zij is directeur van Creative Alternatives, een kunst- en geestelijke gezondheidsdienst die actief is in Merseyside, Verenigd Koninkrijk en haar onderzoeksinteresses omvatten geest-lichaamsdynamica en somatice-psychologie, creatieve conflictoplossing, Jungiaanse psychologie en de psychologie van rituelen.

Les en Jessica zijn nauw betrokken bij elk aspect van lesgeven en leren bij de Alef Trust . Ze geven elk les aan onderdelen van het MSc-programma en zij zoeken persoonlijk de meest vooraanstaande faculteitsleden op om specifieke modules te leiden.

We hebben een echt wereldwijde gemeenschap van studenten, docenten en alumni. Studenten passen hun leren toe op alle gebieden van het leven, inclusief therapeutische, ecologische, sociale, zakelijke en persoonlijke ontwikkelingscontexten. We bieden ook open leermogelijkheden aan mensen over de hele wereld die puur voor persoonlijke verrijking willen studeren. Onze open studenten hebben toegang tot dezelfde hoogwaardige bronnen als onze postdoctorale studenten en ze vormen een integraal onderdeel van onze leergemeenschap. We nodigen je van harte uit om lid te worden van onze gemeenschap van transformationele leerlingen. Nick Theo, onze programmamanager en registrar, praten graag met u over uw mogelijkheden om deel te nemen aan het MSc-programma.

Visum vereisten

Aangezien Alef Trust 's MSc in Bewustzijn, Spiritualiteit en Transpersoonlijke Psychologie volledig online is, zijn er geen vereisten voor reizen, en dus is een visum niet nodig. Bovendien kan Alef Trust geen van onze studenten visa aanbieden.

Getuigenissen van studenten

Locaties

  • Metropolitan Borough of Wirral

    Somersby, Dibbinsdale Road, Bromborough, CH63 0HJ, Metropolitan Borough of Wirral

Vragen