Keystone logo
Alvernia University Online

Alvernia University Online

Alvernia University Online

Invoering

Bij Alvernia University zetten we ons in om onze studenten betaalbaar, hoogwaardig online onderwijs te bieden met de individuele aandacht van een kleine, particuliere universiteit.

Onze online programma's bieden u de flexibiliteit om in uw eigen tempo te leren op een locatie die u uitkomt. Onze uitstekende faculteit brengt real-world ervaring naar het online klaslokaal, wat betekent dat je een relevante opleiding krijgt die onmiddellijk van toepassing is op je carrière.

Via de online opleidingen van Alvernia krijg je onderwijs van hoge kwaliteit in een handig formaat. Met toegewijde professoren die real-world ervaring naar het online klaslokaal brengen, ben je voorbereid op succes. We nemen ethiek, principes en sociale rechtvaardigheid op in onze curricula om u te helpen excelleren als een buitengewone professional.

Onze faculteit is toegewijd aan uw succes en ze hebben uitgebreide praktijkervaring in hun respectieve vakgebieden. Je hebt ook de flexibiliteit om in je eigen tempo te studeren op een plek die jou uitkomt.

Als online student van Alvernia heb je toegang tot een scala aan bronnen. Koop je studieboeken, lesmateriaal en zelfs Alvernia-kleding via onze online boekwinkel. U kunt profiteren van onze online bibliotheek, waar u toegang heeft tot eBooks, titels van elektronische tijdschriften en onderzoeksgidsen. U kunt ook het Office of Career Development gebruiken, dat u kunt e-mailen voor hulp bij het beoordelen van cv's en sollicitatiebrieven, carrièreplanning en het zoeken naar werk.

Bij Alvernia verdwaal je als online student niet in de shuffle. Je wordt onderdeel van een gemeenschap die samenwerkt om van de wereld een betere plek te maken.

Locaties

Locaties
  • Saint Bernardine Street,400, 19607, Reading

Vragen