Keystone logo
American University Online

American University Online

American University Online

Invoering

Bij American University richten onze slimme, gepassioneerde en betrokken studenten en docenten hun kennis om betekenisvolle verandering te creëren. Onze sterke punten op het gebied van internationale dienstverlening en public affairs inspireren ons gevoel voor sociale verantwoordelijkheid en toewijding aan culturele en intellectuele diversiteit. We worden bepaald door ons wereldwijde perspectief, praktisch idealisme en toewijding aan openbare dienstverlening.

American University is een particuliere, universiteitsgerichte onderzoeksuniversiteit in de hoofdstad van het land. Het werd in 1893 door het Amerikaanse Congres gecharterd om openbare dienstverlening op te bouwen, en is nu de thuisbasis van een prestigieuze faculteit, gastsprekers en bezoekende wereldleiders die invloedrijke beoefenaars en prominente opinieleiders zijn.

Doe met ons mee om nieuwe kansen voor jezelf te creëren terwijl je helpt een betere wereld te creëren. Maak deel uit van het netwerk van ambitieuze presteerders, meelevende leiders en sociaal bewuste burgers aan de American University.

American University werd erkend door Princeton Review, Best Colleges 2022, met de titel College Gets High Marks en werd als volgt gerangschikt:

  • #79 Best National School — US News & World Report, American's Best Colleges 2022
  • #91 Best Value School - US News & World Report, American's Best Colleges 2022

Online programma's


Online studentenervaring

American University Online programma's worden geleverd via een formaat dat handig, flexibel en draagbaar is. Net als op de campus praten studenten over hun studie en actuele problemen met klasgenoten, stellen ze docenten vragen en leveren ze opdrachten in, maar dit gebeurt allemaal via e-mail, discussiefora, instant messaging en meer.

Online cursussen aan de American University zijn net zo streng en uitdagend als hun tegenhangers op de campus en worden gegeven door dezelfde verbonden faculteitsleden, invloedrijke gastsprekers en prominente docenten. Interactie en communicatie met docenten en medestudenten zijn essentiële onderdelen van de programma's en studiesucces.

Online studenten hebben toegang tot veel ondersteuningsbronnen, waaronder nieuwe studentenoriëntatie, een 24x7 helpdesk voor technische problemen, een coördinator voor studentenservices, adviseurs voor financiële hulp en meer.

Locaties

  • Washington

    4400 Massachusetts Avenue, 20016, Washington

    Vragen