Keystone logo
Arden University

Arden University

Arden University

Invoering

Sluit je aan bij Arden, de snelst groeiende universiteit in het VK

Bij Arden University geloven we dat iedereen, waar dan ook, het recht heeft om de levens- en carrièrevoordelen te behalen die hoger onderwijs kan bieden. We doen er alles aan om de universiteitservaring gemakkelijk en toegankelijk te maken voor ambitieuze en gemotiveerde mensen zoals jij, en daarom zijn we de snelst groeiende universiteit in het Verenigd Koninkrijk*.

Onze missie is om volwassen lerenden zoals jij te verbinden met studiemogelijkheden in het hoger onderwijs die je de tools geven die je nodig hebt om je carrière- en levensdoelen te verwezenlijken. We dagen conventionele percepties van studie uit door flexibele, beroepsgerichte cursussen aan te bieden met tijdschema's en leeropties die passen bij uw levensverplichtingen.

*Meer eerstejaars Britse studenten in 2015-2021 dan welke andere universiteit dan ook (HESA-gegevens)

Regionaal aanbod

We hebben onlangs een speciale aanbieding gelanceerd waarmee inwoners en onderdanen van meer dan 115 landen 25% korting krijgen op het cursusgeld voor een bacheloropleiding, of 40% korting op het cursusgeld voor een postdoctorale opleiding wanneer je ervoor kiest om online te studeren! Vraag hieronder naar alle details.

<img class=" inserted-image image-element img-responsive " src=" https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/18/189690_Facebook-CoverPhoto-820x312-GREEN.jpeg " data-json=" {"author":"photo courtesy of ","author_url":"","source":""}" alt ="189690_Facebook-CoverPhoto-820x312-GREEN.jpeg" />

accreditaties

Veel van onze programma's zijn geaccrediteerd door internationaal erkende beroepsorganisaties, wat zorgt voor hoge kwaliteitsnormen en toegang biedt tot aanvullende middelen voor uw carrièresucces.

<img class=" inserted-image image-element img-responsive " title=" <span vertalen= "no">Arden University professionele accreditaties" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743, c_limit/element/14/142791_logos-line.png" alt="geaccrediteerde online bachelor master afstandsonderwijs" data-json=" {"author":"","author_url":"","source":""} " />

Waarom studeren bij Arden?

Focus op inzetbaarheid

Onze online programma's zijn ontworpen met uw carrière in gedachten. Onze docenten investeren in jouw succes, zowel binnen als buiten onze cursussen, en onze programma's bieden mogelijkheden om praktische vaardigheden toe te passen in individuele modules en een onafhankelijk onderzoeksproject te voltooien. Als Arden-student kun je profiteren van de bronnen in ons speciale Carrièreportaal:

 • CV-bouwer
 • Interviewsimulator
 • Wereldwijde vacaturezoekmachine
 • Advies van de werkgever
 • Bonuscursussen voor zakelijke vaardigheden

Toegepaste vaardigheden

Wanneer u afstudeert met uw diploma van Arden University , zult u:

 • Je hebt laten zien dat je in staat bent om te leren en problemen op te lossen in je aandachtsgebied
 • Zorg voor een grondige kennis van uw onderwerp
 • In staat zijn om een beslissing te nemen over het beheer van uw loopbaanplanning als resultaat van uw modules
 • Beschikken over overdraagbare vaardigheden die uw inzetbaarheid en carrièrepotentieel maximaliseren

Eersteklas online programmering

 • Meer dan een half miljoen boeken en tijdschriften beschikbaar in onze online bibliotheek
 • Gemakkelijk te downloaden materialen
 • Toegankelijk op elk apparaat, zelfs offline
 • In je eigen tempo leerinhoud

184044_manservice700.jpg

Campusfuncties

Online studeren geeft je volledige controle (plus het is betaalbaarder).

Nadat je bent ingeschreven, studeer je je diploma via ilearn, ons digitale leerplatform en de universiteitscampus in de cloud. Bovendien krijgt iedereen die bij ons studeert een gratis abonnement op Microsoft Office 365.

ilearn, uw virtuele klaslokaal

 • Volledige toegang 24 uur per dag, 365 dagen per jaar
 • Studeer thuis, onderweg naar je werk of bij een kopje koffie. Er is geen beperking aan waar en wanneer je kunt leren.
 • Meer dan een half miljoen boeken, tijdschriften en bronnen, op elk apparaat en op elk moment.
 • Betrek en netwerk met in onze online gemeenschap, Unitu.

Uitstekende begeleiding van studenten

 • Een-op-een begeleiding met docenten
 • Succes coaches
 • Optionele workshops academische vaardigheden
 • Reguliere online spreekuren
 • 24/7 toegang tot vertrouwelijke bronnen voor geestelijke gezondheidszorg, zoals Togetherall
 • Carrièrecentrum met toegewijd loopbaanteam voor het opstellen van uw cv en sollicitaties
 • Meer dan 80 docenten en ondersteunend personeel toegewijd aan jouw succes
 • Betrek en netwerk met in onze online gemeenschap, Unitu.

  Getuigenissen van studenten

  Beurzen en financiering

  Regionaal aanbod, voor geselecteerde landen

  • 25% korting op de kosten voor niet-gegradueerde programma's.
  • 40% korting op de kosten voor postdoctorale programma's.
  • De regionale beurs staat open voor inwoners van in aanmerking komende landen - informeer naar de volledige voorwaarden.

  Vroegboekkorting

  Arden University's Early Bird-aanbieding geeft internationale studenten die een van onze cursussen online volgen de kans om £ 1.000 korting op hun collegegeld te ontvangen. Het enige dat u hoeft te doen, is worden toegelaten tot uw in aanmerking komende cursus voor uw intake en de reserveringskosten vóór de deadline betalen. Zo simpel is het. Houd er rekening mee dat de Early Bird-aanbieding niet kan worden gebruikt met aanvullende programma's of korte cursussen, en niet kan worden gecombineerd met andere aanbiedingen.

  De deadline voor de Early Bird-aanbieding voor de intake van oktober 2022 is verstreken, maar u kunt nog steeds profiteren van onze regionale aanbieding in oktober 2022, of in aanmerking komen voor de Early Bird-aanbieding bij onze intake van januari 2023.

  Fast Track Your Career-belofte

  • Niet-gegradueerde studenten van Arden die hun opleiding met succes hebben afgerond met een score van 2: 2 of hoger, kunnen volgen;
  • Voordeel van onze Fast-Track Your Career-belofte, waarmee je een Arden-masteropleiding kunt volgen;
  • Volledig kosteloos binnen 5 jaar na het afronden van je bachelor.

  Financieringsmogelijkheden

  Bij Arden zijn we van mening dat kosten u er niet van mogen weerhouden een waardevolle opleiding te volgen. Onze opleidingen kosten minder dan de gemiddelde kwalificatie in het VK, maar we handhaven een competitief academisch niveau van hoger onderwijs.

  We bieden flexibele financieringsopties voor onze programma's om ervoor te zorgen dat studenten zich kunnen concentreren op hun studie, in plaats van zich druk te maken over financiën. Uw cursusgeld wordt bepaald op basis van uw woonplaats en het type programma dat u studeert.

  Statistieken van alumni

  toelatingen

  Aanvragen is gratis en eenvoudig

  Begin hier door te informeren en een van onze Onderwijsadviseurs zal contact met je opnemen om je door je sollicitatieproces te begeleiden, zodat het zo duidelijk en soepel mogelijk verloopt.

  Niet-standaard invoeroptie

  Als je geïnteresseerd bent in het studeren van een van onze programma's, maar niet voldoet aan de standaard academische vereisten, kom je mogelijk in aanmerking om je aan te melden via onze niet-standaard toegangsroute, die een meer holistisch beeld geeft van je kwalificaties en professionele ervaring tijdens je aanvraagbeoordeling Verwerken.

  English Language Requirements

  Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

  Vragen