Keystone logo
Arizona State University

Arizona State University

Arizona State University

Invoering

Arizona State University heeft een nieuw model ontwikkeld voor de Amerikaanse onderzoeksuniversiteit en een instelling gecreëerd die zich inzet voor uitmuntendheid, toegang en impact: de New American University. Het handvest van ASU, aangenomen in 2014, is de blauwdruk van die transformatie.

ASU is een veelomvattende openbare onderzoeksuniversiteit, niet gemeten naar wie het uitsluit, maar naar wie het omvat en hoe ze slagen; het bevorderen van onderzoek en ontdekking van publieke waarde; en het op zich nemen van fundamentele verantwoordelijkheid voor de economische, sociale, culturele en algehele gezondheid van de gemeenschappen die het bedient.

"Om onze samenleving haar ideaal te laten bereiken, kan er geen ongelijke verdeling zijn van haar belangrijkste bezit: onderwijs."

– Michael M. Crow, voorzitter, Arizona State University

De educatieve ervaring bij ASU is een onderdompeling in een levend lerende academische onderneming - een mentaliteit gericht op innovatie en ondernemerschap, en een diepe toewijding aan het dienen van het algemeen belang in een tijd van snelle en complexe maatschappelijke verandering. Nationaal en internationaal geprezen, ASU behoort consequent tot de allerbeste in bijna elke kritische meting van studentensucces, resultaten van baanbrekend onderzoek en impact in de gemeenschappen die het bedient.

Geschiedenis

Op 8 februari 1886 - bijna 30 jaar voordat Arizona de status van staat kreeg - opende de Territorial Normal School, Arizona's eerste instelling voor hoger onderwijs, haar deuren voor 33 studenten in een gebouw met vier klaslokalen in Tempe.

Van een bescheiden begin en via een reeks naamsveranderingen die leidden tot een stem van het volk in 1958 en een overwinningsmarge van 2 tegen 1 voor de promotie van Arizona State College naar Arizona State University , heeft ASU's meer dan een eeuw durende traject geleid tot het wordt erkend als de "meest innovatieve" universiteit van het land door US News & World Report - zes jaar op rij.

Statistieken

 • Meer dan 61.600 studenten meldden zich aan als inkomende eerstejaarsstudenten bij ASU voor het najaar 2021-semester.
 • Meer dan tweederde van de eerstejaarsstudenten die zijn toegelaten voor herfst 2021 hadden ongewogen GPA's van 3,42 en hoger.
 • 89% van de ASU-studenten ontving in de herfst van 2020 een bepaald niveau van financiële hulp.
 • 33% van de ASU-studenten ontving Pell Grants in de herfst van 2020.

Toelating

Voor de onderdompeling in de herfst van 2021 op de campus verdiende 80% van de eerstejaarsstudenten die inwoners van Arizona zijn, een van de beste academische beurzen van ASU, gezamenlijk de New American University Scholarships genoemd.

De meest diverse klas ooit, 46% van de inkomende eerstejaarsstudenten van de ASU in het najaar van 2021 kwam uit een minderheidsachtergrond.

Als weerspiegeling van de toewijding van ASU aan toegang tot hoger onderwijs, bestaat 30% van de studenten van ASU uit eerste-generatiestudenten.

ASU staat op nummer 1 van de openbare universiteiten van de staat vanwege het retentiepercentage van 86,2% eerstejaarsstudenten.

Studenten in Barrett, The Honours College aan de ASU hebben gemiddeld een gewogen middelbare school GPA van 4,29. Drieënzeventig procent van de bijna 1.100 National Scholars die zijn ingeschreven bij ASU zijn Barrett-studenten, waaronder 402 National Merit-finalisten en 392 ontvangers van het College Board Recognition Program voor studenten die Afro-Amerikaans of zwart zijn, Latijns-Amerikaans of Latinx, inheems, of die aanwezig zijn school in een landelijke omgeving of een kleine stad.

academici

ASU biedt meer dan 400 academische niet-gegradueerde programma's en majors onder leiding van deskundige docenten in hoog aangeschreven hogescholen en scholen.

Via meer dan 450 graduate degree-programma's en certificaten werken ASU-master- en doctoraatsstudenten rechtstreeks samen met de beste onderzoekers van het land.

US News & World Report rangschikt 86 ASU-opleidingen in de top 25 van het land, waaronder 39 programma's in de top 10 van het land.

ASU staat nationaal in de top 10 van beste online bachelorprogramma's door US News & World Report. Het biedt bijna 300 online diploma- en certificaatprogramma's die worden gegeven door de bekroonde ASU-faculteit.

  English Language Requirements

  Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

  Locaties

  Locaties
  • 411 N Central Ave, Ste 750, 85281, Central City

  • 4701 W Thunderbird Rd, Glendale, AZ 85306, United States, 85123, Arizona City

  • University Center, 411 N Central Ave, Phoenix, AZ 85004, USA, 85004, Tempe

  Vragen