Keystone logo
Aston University Online

Aston University Online

Aston University Online

Invoering

Waarom Aston?

Industrie-influencers studeren bij Aston.

Aston biedt een goed afgeronde studentenervaring.

Sinds 1947 heeft Aston University afgestudeerden voortgebracht die een aanzienlijke impact hebben gehad binnen hun bedrijfssector. Aston is gericht op de studentenervaring. In 2016 toonde de Nationale Studenten Enquête 89 procent algemene studententevredenheid over Aston. Sunday Times Good University Guide plaatst Aston in de Top 30 van 120 Britse universiteiten voor studentenervaring. De lessen van Aston zijn ontworpen om studenten in staat te stellen zich aan te sluiten bij een diverse, internationale gemeenschap van huidige studenten en alumni. Tegelijkertijd stemt de online ervaring van Aston de resultaten en ontwikkeling af op uw professionele behoeften.

Aston-afgestudeerden zijn wenselijk voor werkgevers.

Aston-afgestudeerden hebben een inzetbaarheidsscore van 82 procent (Times/Sunday Times University Guide 2017) en behoren tot de top 20 van de wereld voor Distance Online MBA's (QS University Rankings 2018). Afgestudeerden sluiten zich aan bij een goed verbonden gemeenschap, aangezien 78,8 procent van de Aston-afgestudeerden binnen zes maanden na hun afstuderen een baan of verdere studie vindt (Universiteitsgids 2017). Aston is een Top 10-universiteit in het VK voor afgestudeerden die een professionele baan hebben, volgens de Destinations of Leavers from Higher Education-enquête. QS Employability-ranglijsten plaatsen Aston in de Top 20 in het VK voor Graduate Employability.

De leergemeenschap van Aston is divers.

Aston staat in de Top 10 in het VK en in de Top 30 voor International Outlook. Aston University Online werft een breed scala aan professionele studenten over de hele wereld. Bovendien Aston University Online Academics uit in hun vakgebied, met vijf QS-sterren, en staan ze op de tweede plaats in het VK voor onderwijskwaliteit (THE, Teaching Excellence Framework).

Je kent de voordelen van studeren bij Aston; zet nu de volgende stap door meer te leren over onze Business School. Aston University Online biedt een breed scala aan postdoctorale programma's, waaronder een online MBA van een drievoudig geaccrediteerde Business School.

Ranglijsten

Vandaag de leiders van morgen creëren

Aston University Online is bedoeld voor professionals en individuen die zich in hun vakgebied hebben gevestigd en willen werken aan de volgende stap in hun carrière. Al meer dan 60 jaar geniet Aston respect en wordt het erkend voor zijn uitmuntendheid, waaronder:

 • Guardian Universiteit van het Jaar 2020
 • QS vijfsterrenranglijst voor uitmuntendheid
 • Zes postdoctorale opleidingen gerangschikt in de Top 50 van Europa — Eduniversal Best Masters 2016
 • In exclusief 1 procent van drievoudig geaccrediteerde business schools
 • Business and Management Studies-programma in Top 100 - QS World Ranking by Studies
 • 100 procent voor Onderzoeksimpact — Onderzoeks- en excellentiekader
 • Een van de slechts drie business schools in het VK die de Gold Level Small Business Charter Award heeft gewonnen

De Business School creëert carrièreklare afgestudeerden die de vaardigheden beheersen die nodig zijn voor de competitieve markt van vandaag. Vaardigheden die worden benadrukt zijn onder meer:

 • Onderhandeling
 • Communicatie
 • Leiderschap
 • Teamwerk
 • Innovatief denken

Met een breed scala aan modules en een diverse studentenpopulatie biedt Aston studenten een online leergemeenschap. Studenten kunnen hun netwerk opbouwen met collega's en instructeurs terwijl ze genieten van het gemak van een online diploma. Ontworpen voor werkende professionals en drukke volwassen studenten, kunnen studenten 24/7 lessen volgen wanneer het hen uitkomt en een aantal diploma's behalen in slechts twee jaar.

Een online diploma van Aston University heeft dezelfde reputatie voor academische excellentie en carrièregerichte focus die werkgevers verlangen.

Accreditaties

Geaccrediteerd door EFMD EquisGeaccrediteerd door AMBAGeaccrediteerd door AACSB

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

Locaties
 • Aston University, B4 7ET, Birmingham

Vragen