Keystone logo
Aucal Business School

Aucal Business School

Aucal Business School

Invoering

Wie we zijn

Aucal, specialisten in online training

Als een onbetwistbare behoefte besloot Manuel González Folgado , een deskundige professional op het gebied van privébeveiliging en altijd verbonden met de onderwijswereld, 18 jaar geleden op de Spaanse markt om een innovatief en ondernemend opleidingssysteem te creëren, dat het probleem van de toegang tot de universiteiten van alle jonge mensen en werknemers die om professionele redenen, afstand of die geen face-to-face lessen konden bijwonen, de mogelijkheden op een succesvolle toekomstige baan frustreerden.

Dit academische opleidingssysteem zou gebaseerd zijn op de methodologie van studeren op afstand, in het tempo van elke student, vanuit huis en zonder continu reizen, een systeem via zijn eigen online platform dat de voortgang en communicatie tussen de studenten zelf en de professionals zou verbinden. leraren die verantwoordelijk zijn voor elk programma en op een volledig gepersonaliseerde manier.

Dit is hoe Aucal werd geboren .

Aucal is een internationale Business School voor hoger onderwijs, die werd geboren in 1999 als een van de pioniers op het gebied van online training in Spanje, die met toewijding en roeping van uitmuntendheid uitgaat van de opleiding van mensen en de bijdrage aan de professionele ontwikkeling van iedereen. student, die momenteel zijn belangrijkste missie en vechtlust wordt.

Met academische excellentie die al jaren wordt erkend, en professionals uit verschillende sectoren met uitgebreide professionele ervaring en sociale verantwoordelijkheid, richt Aucal Business School al haar energie op het bieden van echte kansen voor leren en professionele ontwikkeling aan iedereen die de wens heeft om te verbeteren en te evolueren in deze markt. zeer bekwame en vaak oneerlijke arbeidskrachten.

De consolidatie van Aucal wordt weerspiegeld in de meer dan 35.000 studenten die in de loop van de tijd op de methodologie en kwaliteit van haar programma's hebben vertrouwd, met een tevredenheidsniveau van meer dan 98% van al degenen die zijn afgestudeerd aan verschillende cursussen of masters en die momenteel in de wereld van het werk zijn ingevoegd.

Aucal , gelegen in de stad Madrid en Zamora, bevestigt op deze markt dat het mogelijk is om professioneel vooruitgang te boeken zonder het huidige tempo van het leven, dat al moeilijk en zelfopofferend is, sterk te variëren.

Aucal Business School , een echt alternatief voor uw toekomst.

Businessman working and writing notes in office

missie

Het is onze missie om professionals van de toekomst op te leiden, om te allen tijde in te spelen op de opleidings- of specialisatiebehoeften die door de markt worden gevraagd om het technische profiel van professionals en hun concurrentievermogen op het werk uit te breiden .

waarden

We baseren onze activiteit op innovatie en stimuleren de ondernemersgeest . We geven niet alleen kennis door, maar we willen onze studenten professionele vaardigheden bijbrengen, zodat ze het meeste uit hen kunnen halen als experts.

kwaliteit

Bij Aucal geloven we dat het belangrijk is om concepten te onderwijzen, maar vooral hoe ze worden geleerd. Daarom bieden we kwaliteitsinformatie op basis van de praktische toepassing ervan en zo dynamisch mogelijk, zodat het een effectief en onderhoudend leerproces is .

Onze methodologie

De online modaliteit maakt flexibele toewijding en leren mogelijk aangepast aan de behoeften van elke student, en is bovendien compatibel met andere activiteiten via het 24/7 model, waarmee je 24 uur per dag, 7 dagen per week toegang hebt tot het platform .

139032_startup-photos.jpg

Bij Aucal hechten we veel belang aan praktische training , daarom heb je niet alleen theoretische kennis, maar ook aantekeningen van de tutor zoals in een traditionele klas, maar aangepast aan nieuwe technologieën met huidige multimediabronnen om de studie te stimuleren: video's, voice-overs , videoconferenties, forums, naast de oefeningen en praktijken die u tijdens de cursus zult uitvoeren om de geleerde kennis toe te passen.

Je krijgt altijd de hulp van een tutor om eventuele technische vragen op te lossen en houdt ook toezicht op je studievoortgang.

Onze docenten hebben uitgebreide onderwijs- en professionele ervaring om op de hoogte te blijven van de eisen van de markt en technologische vooruitgang.

Waarom voor ons kiezen?

 • Optimalisatie van het leren.
 • Chatkanalen, forums en berichtendiensten.
 • Multimedia-inhoud in webformaat.
 • Docenten met uitgebreide professionele en onderwijservaring.
 • Aangepast aan uw leertijd en tempo.
 • Persoonlijk advies.
 • 7x24 toegang tot ons e-Learning platform.
 • Interactie van leraar-tutor en deelnemer met elkaar.
 • Bijgewerkte inhoud.
 • Inclusief studiemateriaal.

Locaties

Locaties
 • C/ Emilia Pardo Bazán 1, 28903, , Getafe

 • C/ Postigo de Nuestra Señora 2, 49800, , Zamora

 • Toro, Spanje

Vragen