Keystone logo
Australian College of Skills & Education Pty Ltd

Australian College of Skills & Education Pty Ltd

Australian College of Skills & Education Pty Ltd

Invoering

Wie we zijn

Beroepsonderwijs speelt een cruciale rol bij het creëren van een sterke economie door mensen uit te rusten met de vaardigheden die ze nodig hebben om te slagen. Via onze RTO (Registered Training Organisation). ACSE biedt work-ready cursussen en kwalificaties die bijdragen aan de opbouw van de economie van Australië en afgestudeerden helpen hun potentieel te bereiken door hen uit te rusten met de vaardigheden en de houding die werkgevers zoeken. ACSE voedt mensen om hun potentieel te bereiken en positieve veranderingen in individuen te creëren, wat leidt tot een betere samenleving waarin te leven en te werken.

Onze missie

Het leven van mensen en de gemeenschappen en samenlevingen waarin we leven verbeteren. door geïnspireerde, innovatieve en hoogwaardige onderwijs en opleiding van wereldklasse.

Onze waarden

Onze gevolgen zijn van invloed op onze training en aanpak en hoe deze wordt geleverd, die niet alleen wordt beïnvloed door onze voltooiingspercentages, maar ook door onze bedrijfsgroei en vooral door onze goede eigenschappen.

  • Respect - Er is geen sprake van en wordt gewaardeerd
  • Integriteit - Doe altijd het juiste ding
  • Geloof - We kunnen een verschil maken

Het RPL-proces

Het RPL-proces kan een krachtige ontwapenings- en zelfvertrouwen-ervaring zijn voor diegenen die hun competentie als vanzelfsprekend beschouwen en hun dagelijkse activiteiten uitvoeren zonder de waarde te realiseren van de vaardigheden en kennis die hun acties ondersteunen.

Herkenning is het proces waarbij uw bestaande vaardigheden, kennis en ervaring die u gedurende uw hele leven hebt opgedaan, ongeacht hoe deze zijn verworven, worden erkend voor het behalen van een nationaal erkende kwalificatie of verklaring van verworvenheden.

Klik hier voor meer informatie .

Locaties

  • Oakhurst

    Granada Place,22, 2761, Oakhurst

Vragen