Certificaat (niveau 1) in voedselverwerking
Australian Institute Of Accreditation
Belangrijke informatie
Campuslocatie
Burwood, Australië
Talen
Engels
Studieformaat
Afstand leren
Duur
Informatie aanvragen
Tempo
Informatie aanvragen
Collegegeld
Informatie aanvragen
Deadline voor aanmelding
Informatie aanvragen
Eerste startdatum
Jan 2024
Invoering
Onze cursus Food Handling Certificate (Level 1) is volledig geaccrediteerd en is een uitstekende cursus op instapniveau voor mensen die in de voedingsindustrie beginnen. Omdat het een geaccrediteerde cursus is, betekent dit dat uw certificaat (Statement of Attainment) geldig is in heel Australië. Deze cursus behandelt in wezen basisinformatie over hoe goede persoonlijke hygiënepraktijken voedselverontreiniging kunnen voorkomen die door voedsel overgedragen ziekten kan veroorzaken, zodat u uw verantwoordelijkheden als voedselverwerker begrijpt.
Alle soorten mensen gebruiken deze vaardigheden op de werkplek tijdens hun dagelijkse activiteiten, inclusief koks, chef-koks, cateraars, keukenmeesters, keukenpersoneel, bar- en eet- en drankmedewerkers en soms kamerpersoneel en frontofficemedewerkers. Voedselbesmetting kan leiden tot door voedsel overgedragen ziekten zoals voedselvergiftiging, salmonella en andere gezondheidsrisico's. De taak van een voedselinspecteur en handler speelt een cruciale rol bij het voorkomen van bovengenoemde dingen.