Keystone logo
Averett University Online

Averett University Online

Averett University Online

Invoering

Waarom Averett?

HET IS ZO VEEL MEER DAN EEN DIPLOMA

Een leeromgeving ontworpen voor uw behoeften

Al meer dan 25 jaar, heeft onze Graduate en Professional Studies divisie (GPS) worden aangeboden permanente educatie speciaal voor werkende volwassenen. Meer dan 8.000 Averett GPS alumni hebben gebruik gemaakt van onze versnelde opleidingen aan de tools die ze nodig hebben voor succes in hun loopbaan en in hun leven te ontwikkelen. Ze hebben een betere loopbaanperspectieven verdiend. Ze hebben respect verdiend voor zichzelf, en het recht om zelf een rolmodel voor anderen te bellen. Ze hebben zo veel meer dan een diploma behaalde. En zo kun jij ook.

1. Versnelde cursus levering

 • Verdien je diploma in slechts twee jaar

2. ontworpen voor het gemak

 • No real-time participatie nodig is en wekelijkse opdrachten en vervaldata worden geplaatst voordat de cursus begint

3. Betaalbare programma's

 • Averett is onder het gemiddelde als het gaat om de totale kosten van de MBA-graad. De totale collegegeld kosten voor een MBA aan Averett onder $ 30.000 USD.

4. "Market-ready" curriculum

 • Inhoud in onze opleidingen is ontwikkeld met een internationaal accent. Er is een volledige cursus over het internationale bedrijfsleven, en je kunt een aantal van uw opdrachten aan te passen aan een internationaal perspectief te nemen.

5. Persoonlijke aandacht

 • De student-faculteit verhouding in onze GPS-programma's is 19: 1; de gemiddelde klasgrootte 15

6. Projectteams

 • Groepen van 3-5 studenten extra ondersteuning en motivatie

7. Dedicated instructeurs

 • Onze-industrie ervaren docenten hebben geavanceerde graden in hun vakgebied en zijn toegewijd aan uw succes

8. Ondersteunend personeel

 • Admissions en financiële hulp personeel bereid om u te helpen uw doelen te bereiken

Degree Programs Gebouwd voor U

Wij bieden onze GPS studenten leerervaringen die real-life situaties weerspiegelen. Dit betekent dat u les van vanavond op de proef gesteld tijdens de werkdag morgen zetten.

Je zult inzicht in kleine klassen onder leiding van de industrie ervaren instructeurs krijgen. En met onze projectteams, u deelnemen aan een peer group, dat motiveert elkaar om te slagen-through afstuderen en daarbuiten.

Tot slot, onze online cursus indelingen maken het combineren van werk, gezin, en het hoger onderwijs handiger:

 • No real-time participatie nodig is
 • Wekelijkse opdrachten en vervaldata worden geplaatst voordat de cursus begint
 • Meld u aan bij de cursus op elk gewenst moment elke week om opdrachten te voltooien
2

Averett MISSIE

Averett University bereidt studenten om te dienen en te leiden als katalysator voor positieve verandering. Averett vervult deze missie door het opleiden van studenten van verschillende achtergronden, culturen en volken door middel van vrije-arts op basis van undergraduate en graduate programma's in een persoonlijke, collegiale, interdisciplinaire omgeving.

Averett'S VISIE

Averett University zal een vooraanstaande studentgerichte universiteit bekend om innovatief onderwijs en betrokken leren.

Averett kernwaarden

5

Integriteit

We oefenen de hoogste ethische normen.

Innovatie

We moedigen en omarmen innovatieve onderwijzen en leren binnen en buiten het klaslokaal.

Verloving

Wij bevorderen mondiale bewustwording, service en leiderschap.

Ontdekking

We stimuleren een geest van ontdekking, het oplossen van problemen en kritisch denken en op te nemen vrije kunsten met professionele voorbereiding in ons onderwijs en leren.

Verscheidenheid

Averett University verwelkomt alle studenten, docenten en medewerkers van een academische gemeenschap dat het bewustzijn, inclusiviteit, gelijkheid en service bevordert, terwijl het vervullen van onze missie en visie. Averett viert individuele uniciteit en de moeite waard met respect voor verschillen in een veilige en zorgzame omgeving. Elk lid van de Averett Gemeenschap deelt de verantwoordelijkheden van zichzelf ethisch uitvoeren en als goede burgers, en het bevorderen van de uitbreiding van de vaardigheden en de intellectuele en emotionele groei. Wij hechten waarde aan diversiteit, want alleen door te zien en te bouwen op de beste in elke student kunnen we hen helpen ontwikkelen tot de leiders van morgen.

Traditie

Wij omarmen Averett het joods-christelijke erfgoed door het eren van de zoektocht naar de waarheid en geestelijke vorming.

Locaties

 • Danville

  MAIN CAMPUS 512 Bridge Street, VA 24541, Danville

Vragen