Keystone logo
© Eva Dang
Bayes Business School (formely Cass business school)

Bayes Business School (formely Cass business school)

Bayes Business School (formely Cass business school)

Invoering

170230_button_read-more-about-this-school-on-the-schools-site.png

Studeer met een drievoudig geaccrediteerde business school

Bayes Business School biedt toegang tot Londense zaken en is een toegangspoort tot persoonlijke en professionele transformatie.

Bayes, een business school met een gouden standaard 'drievoudige-kroon'-accreditatie van 's werelds grootste en meest invloedrijke accreditatie-organisaties voor business schools, Bayes en zijn programma's van wereldklasse worden consequent tot de beste ter wereld gerekend.

Met onze gevestigde 50-jarige reputatie voor uitmuntendheid in zakelijk onderzoek en onderwijs, trekken we uitstekende academici, studenten en bedrijven over de hele wereld aan in onze bloeiende wereldwijde gemeenschap.

Onze flexibele online cursussen

Of u nu uw financiële expertise op het hoogste niveau wilt ontwikkelen met een MSc in Global Finance, of uw leiderschapspotentieel wilt ontketenen met een Global MBA, onze flexibele online cursussen geven u de essentiële kennis en vaardigheden die u nodig hebt om uw potentieel en vergroot uw wereldwijde carrièremogelijkheden.

MSc in wereldwijde financiën

De huidige wereld van wereldwijde financiën biedt een schat aan carrièremogelijkheden, met een voortdurende vraag naar slimme, flexibele en flexibele medewerkers.

Onze online MSc in Global Finance geeft je de diepgaande kennis en analytische vaardigheden die je nodig hebt om je wereldwijde carrièremogelijkheden een boost te geven en vol vertrouwen te slagen in de snel veranderende wereld van wereldwijde financiën van vandaag.

Wereldwijde MBA

Zweef niet zomaar mee binnen uw organisatie - zweef.

Onze Global MBA zal uw carrière op een hoger plan plaatsen, aangezien u de geavanceerde zakelijke kennis, interpersoonlijke en analytische vaardigheden verwerft die u nodig hebt om te onderhandelen, gedurfde zakelijke beslissingen te nemen en uw organisatie naar het succes te leiden.

De cursus geeft je de essentiële kennis en vaardigheden die je nodig hebt om een gedurfde en visionaire leider te worden - klaar om de uitdagingen van het wereldwijde bedrijfsleven aan te gaan.

Waarom studeren bij Bayes Business School?

 • Verdien een masterdiploma van een wereldwijd toonaangevende business school
 • Leer van wereldberoemde experts en marktleiders
 • Doe specialistische kennis en praktische vaardigheden op die u direct in uw carrière kunt toepassen
 • Breid uw wereldwijde netwerk en carrièremogelijkheden uit
 • Studeer en leer met professionals van over de hele wereld
 • Flexibel online studeren
 • Toegang tot uitgebreide academische en praktische ondersteuning
 • Krijg toegang tot hetzelfde niveau van strenge academische normen en behaal dezelfde kwalificatie als een gelijkwaardig masterprogramma op de campus
 • Word lid van onze bloeiende wereldwijde gemeenschap, met meer dan 45.000 professionals uit 163 landen over de hele wereld, ingebed in elke sector

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

 • London

  106 Bunhill Row, EC1Y 8TZ, London

Vragen