Keystone logo
Belhaven University Online

Belhaven University Online

Belhaven University Online

Invoering

De online opleiding van Belhaven University is een van Amerika's beste online christelijke hogescholen en universiteiten. Voor drukke werkende volwassenen die snel en betaalbaar een associate-, bachelor-, master- of doctoraatsdiploma willen behalen, biedt Belhaven University een christelijk online programma van hoge kwaliteit. Met meer dan 30 studiegebieden heeft Belhaven een online opleiding voor jou.

Alle lessen worden gegeven vanuit een christelijk wereldbeeld door ervaren docenten die leiders zijn in hun vakgebied. Onze zorgzame docenten en medewerkers zijn toegewijd aan uw succes en bieden persoonlijke ondersteuning aan al onze studenten.

Werkgevers zijn op zoek naar geschoolde werknemers. Tegen 2020 zal 65% van alle banen postsecundair onderwijs vereisen. Een diploma van Belhaven University Online zal u helpen uw educatieve en professionele doelen te bereiken die vereist zijn op de werkplek van vandaag. Meld je vandaag aan om een succesvolle afgestudeerde in Belhaven te worden met de tools die nodig zijn om te slagen in de wereldeconomie van vandaag.

Locaties

  • Jackson

    Peachtree Street,1500, 39202, Jackson

    Vragen