Keystone logo
Brunel University London

Brunel University London

Brunel University London

Invoering

Brunel University London , genoemd naar de invloedrijke ingenieur van Groot-Brittannië, Isambard Kingdom Brunel, heeft sinds de opening in 1966 consequent academische excellentie geleverd. In zijn meer dan 50 jaar educatieve instructie heeft de universiteit verschillende onderscheidingen ontvangen en is momenteel 34e in de wereld genoemd voor internationale vooruitzichten (Times Higher Education World University Rankings 2020).

De universiteit is trots op haar gerenommeerde academici, die zowel de programma's van Brunel ontwikkelen als hun wereldwijd gerenommeerde onderzoek leveren. Deze opvoeders bereiden afgestudeerden voor op het belonen van een loopbaan door vaardigheden in de praktijk toe te passen die op de werkplek kunnen worden toegepast.

132657_Bruneluniversityprofile.jpg

Geschiedenis en educatie

Brunel University London is vernoemd naar een van de meest opmerkelijke ingenieurs van Groot-Brittannië, Isambard Kingdom Brunel. Verschillende afgestudeerden van Brunel zijn leiders geworden in de werelden van de volksgezondheidsacademie, op gebieden zoals volksgezondheidseconomie en beheersing van besmettelijke ziekten, en op technische gebieden van de industrie, civiele techniek en diensten- en overheidssectoren.

De universiteit streeft er consequent naar om te voldoen aan de academische normen van de UK Quality Code for Higher Education, gepubliceerd door het Quality Assurance Agency, dat de nationale verwachtingen vaststelt waaraan alle Britse instellingen voor hoger onderwijs moeten voldoen. De processen en procedures van de universiteit voldoen consequent aan het Framework for Higher Education Qualifications in Engeland, Wales en Noord-Ierland (FHEQ) om de hoge academische normen en kwaliteit van het onderwijs te garanderen die studenten en afgestudeerden zijn gaan verwachten.

Bij Brunel studeer je met gepassioneerde academici die gerespecteerde experts zijn in hun vakgebied. Deze academici zijn toegewijd om je te helpen bij het ontwikkelen van de educatieve en persoonlijke vaardigheden die je nodig hebt voor succes na het afstuderen.

123116_BrunelUniversityLondon.jpg

Onderzoek

Brunel University London zich in voor toonaangevend onderzoek en combineert academische strengheid met de behoeften van de overheid, de industrie en de profit- en non-profitsectoren wereldwijd - en levert creatieve oplossingen voor complexe uitdagingen om te voorzien in economische, culturele en sociale voordelen.

uitrusting

In het Professional Development Center van Brunel hebben studenten toegang tot carrière- en inzetbaarheidsmiddelen, die hen kunnen helpen de vaardigheden en ervaring te ontwikkelen die ze nodig hebben om op te vallen op de internationale arbeidsmarkt.

U hebt toegang tot de uitgebreide digitale bibliotheek van Brunel met boeken, artikelen en elektronische bronnen die overal en altijd online beschikbaar zijn. Deze bronnen zijn onder meer videocolleges, klassenforums, case studies en podcasts.

Online studie

Met het online leerplatform van Brunel kunt u uw programma bestuderen op een tijdstip en op een locatie die bij uw planning en externe verplichtingen past. Via de webconferentiefunctie van de universiteit kunt u communiceren met uw medestudenten en heeft u gedeelde toegang tot live videofeeds.

Tijdens je studie heb je toegang tot:

  • Boeiend studiemateriaal: uw bronnen omvatten videocolleges, casestudy's, klassenforums en podcasts.
  • Ondersteuning en begeleiding: je toegewijde programmadocent begeleidt je tijdens je studie door je academische ontwikkeling.
  • Uw virtuele campus: studeer vanaf elke locatie en bouw contacten met gelijkgestemde professionals over de hele wereld.
  • Open bibliotheek: online studenten hebben volledige toegang tot Brunels uitgebreide digitale bibliotheek voor boeken, artikelen en elektronische bronnen.

Waarom voor ons kiezen

  • Brunel University London wordt gerangschikt als een van de top 25 universiteiten van het Verenigd Koninkrijk voor startsalarissen.
  • Brunel University London staat op de 34e plaats in de wereld voor internationale vooruitzichten, volgens Times Higher Education World University Rankings 2020.
  • Brunel rust afgestudeerden uit met praktische vaardigheden om de uitdagingen van de samenleving op een wereldwijde schaal aan te pakken en hen voor te bereiden met door onderzoek geleid onderwijs van zeer ervaren docenten.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

Locaties
  • Brunel University , UB8 3PH, London

  • London, Verenigd Koninkrijk

Vragen