Keystone logo
College For Adult Learning

College For Adult Learning

College For Adult Learning

Invoering

Het College For Adult Learning ( CAL ), opgericht als een geregistreerde opleidingsorganisatie (RTO), heeft de afgelopen 10 jaar in duizenden levens echt een verschil gemaakt. Onze visie op het College For Adult Learning is gericht op het creëren van echte resultaten voor studenten. We zijn toegewijd om studenten te helpen hun doelen te bereiken door middel van op maat gemaakte leertrajecten, boeiende en branchegerelateerde cursusinhoud, extra studiemateriaal en tools.

We hebben drie leidende principes die bepalen hoe we online cursussen op maat leveren aan studenten van College For Adult Learning . Bij ons studeren gaat verder dan alleen een stuk papier. Met een cursus College For Adult Learning kunt u geïnspireerd worden om uw eigen wereld vorm te geven - ongeëvenaarde ondersteuning, praktische vaardigheden en kennis ontvangen en genieten van flexibel leren.

We richten ons op het bieden van een unieke studentenervaring, voortbouwend op een ondersteunende online leeromgeving, 24/7 toegang tot de cursusinhoud zodat je in je eigen tempo kunt gaan, en onbeperkte mogelijkheden om in contact te komen met ervaren professionals uit de industrie voor mentorschap en ondersteuning.

Locaties

Locaties
  • Mitcham Road,630, 3132, Mitcham

Vragen