Keystone logo
California School of Law

California School of Law

California School of Law

Invoering

De California School of Law

De California School of Law is een online wet school met het doel van het verstrekken van een educatieve ervaring die zo dicht mogelijk bij dat bij een traditionele residentiële wet school. Studenten aan CSL kan zien en spreken met de professoren en klasgenoten door in te loggen in een live Video Conferencing klaslokaal van hun computer thuis of op het werk.

Alle lessen worden gegeven door ervaren docenten, die allen hebben de California State Bar Exam of de bar-examen in een andere staat voorbij.

Hoe Online Law School Klassen Work

Studenten kiezen De California School of Law is er online Law School tot een JD diploma te behalen, omdat ze niet kunnen deelnemen aan een residentiële wet school te wijten aan het werk of familie verplichtingen, niet om de enorme financiële last van het collegegeld en de reiskosten voor het bijwonen van een residentiële wet school te noemen.

De lessen op de California School of Law te voorzien van een echte wet school ervaring in een tempo en de kosten dat is beheersbaar voor een werkende volwassene.

De lessen voldoen aan per week op dinsdag en donderdagavond, met studenten en docenten die deelnemen aan live video conferencing. In de klassen, ze bespreken en debatteren over de wet alsof ze fysiek in dezelfde ruimte. In deze klassen professoren gebruik maken van de traditionele socratische methode van juridisch onderwijs, studenten geval presentaties en worden ondervraagd over de zaak door de professor.

State of the art technologie stelt studenten in staat om te onderzoeken, essays en memoranda van de wet in te dienen, voor professoren te herzien, te bespreken en kwaliteit. De technologie maakt het ook mogelijk de studenten om te studeren groepen waarin ze bespreken gevallen handel klasse contouren, prep voor tests en vrienden en netwerken verbindingen die een leven lang kan duren te vormen.

Entree Standards California School of Law is geïnteresseerd in studenten die willen succesvol advocaat te worden en zijn bereid om hard te werken om een ​​Juris Doctor graad bereiken. Als je een Hogere Beroepsopleiding u in aanmerking komt voor de wet school bekentenissen.

Aanvragers met een Hogere Beroepsopleiding

Kandidaten met een Bachelor diploma van een erkende hogeschool of universiteit, met een minimum GPA van 2,0 aan de online Law School toelating normen en komen in aanmerking voor de wet school toelating.

Uitzonderingen voor aanvragers zonder een Hogere Beroepsopleiding

Aanvragers met een 100 college eenheden komen in aanmerking voor een toelatingscommissie uitzondering op de wet school. Aanvragers met een minimum GPA van 2,0 aan de online Law School toelating normen en komen in aanmerking voor de wet school toelating.

Kandidaten met een Master's Degree (maar zonder een Bachelor's Degree) komen in aanmerking voor een toelatingscommissie uitzondering op de wet school.

Leningen

De California School of Law biedt studenten met een aantal betaalbare en aantrekkelijke lening op afbetaling plannen. Iedere student ingeschreven in de California School of Law zal worden goedgekeurd voor een lening op afbetaling. Collegegeld wordt opgeladen door het semester, niet het jaar, waardoor zowel de hoofdsom en de rente laag.

Bars Goedkeuring California State Bar

California School of Law is geregistreerd als een afstandsonderwijs Law School met het Comité van Bar examinatoren van de State Bar of California.

In april 2009 heeft het Comité van Bar examinatoren van de State Bar van Californië voerden een volledige inspectie ter plaatse van de California School of Law, met inbegrip van het zakelijke kantoren, studenten en zakelijke administratie, onderwijs technologie en faculteit. Het Comité van Bar examencommissie heeft de registratie van de California School of Law als afstandsonderwijs Law School goedgekeurd.

Afgestudeerden van de California School of Law krijgt een Juris Doctor graad, het creëren van tal van kansen op werk als advocaat, professor in de rechten, ondernemer, en nog veel meer.

Afgestudeerden van de California School of Law in aanmerking komen om te zitten voor de California State Bar Exam en er zijn manieren om te werken als een advocaat in elke staat.

American Bar Association

Tot op heden heeft de American Bar Association (ABA) niet geaccrediteerd een online law school. Zo wordt de California School of Law niet geaccrediteerd door de American Bar Association.

Locaties

Locaties
  • California School of Law 5276 Hollister Ave, Suite 262 , CA 93111, Santa Barbara

Vragen