Keystone logo
Campbellsville University Online

Campbellsville University Online

Campbellsville University Online

Invoering

Over Campbellsville

Campbellsville biedt tal van dynamische online graden om studenten toegankelijke mogelijkheden te bieden om hun opleiding voort te zetten. De online opleidingen worden aangeboden in algemene studies, bedrijfskunde, strafrecht, onderwijs, ministerie en theologie, verpleegkunde en maatschappelijk werk. De professoren van Campbellsville zorgen ervoor dat studenten een relevante opleiding krijgen die kan worden toegepast op hun carrièrepaden. Bovendien zijn onze betaalbare onlineprogramma's ideaal voor studenten die simpelweg flexibiliteit willen in de manier waarop ze leren of die een evenwicht moeten vinden tussen werk en gezin.

Campbellsville University Mission Statement

Campbellsville University is een veelomvattende, christelijke instelling die niet-krediet technische programma's aanbiedt, samen met certificaten, undergraduate en graduate opleidingen. De universiteit is toegewijd aan academische excellentie die stevig verankerd is in de vrije kunsten die persoonlijke groei, integriteit en professionele voorbereiding bevorderen in een zorgzame omgeving. De universiteit bereidt studenten voor als christelijke dienende leiders op levenslang leren, voortdurende studiebeurzen door geavanceerd onderzoek te gebruiken om op doctoraal niveau te oefenen en actieve deelname aan een diverse, mondiale samenleving.

Online bacheloropleidingen

BS in Bedrijfskunde

Onderwijs en leren Bachelor graden

Andere online bacheloropleidingen

Kernwaarden

      • Om academische excellentie te bevorderen door middel van pre-professionele certificaten, associate-, baccalaureaat- en graduate-programma's via traditionele, technische en online systemen.
      • Academische excellentie bereiken door nauwkeurigheid en relevantie in programma's op bachelor-, master- en doctoraal niveau.
      • Een omgeving bieden die bevorderlijk is voor het succes van studenten.
      • Verschillende perspectieven waarderen binnen een op Christus gerichte gemeenschap.
      • Om dienend leiderschap en effectief rentmeesterschap te modelleren.

Waarom CU Online?

Gericht op uw groei

Onze goed afgeronde opleiding in de kunsten en wetenschappen staat centraal in ons doel om uw persoonlijke en professionele groei te bevorderen.

Op geloof gebaseerd onderwijs

Opgericht in 1906 als een christelijke universiteit, verwelkomen we verschillende perspectieven en bereiden we studenten voor om christelijke dienende leiders te worden.

Betaalbaar en handig

Campbellsville streeft naar betaalbaar onderwijs voor zijn studenten. Onze online opleidingen hebben een handig formaat, zodat je kunt studeren waar en wanneer je maar wilt.

Accreditaties en onderscheidingen

Naast onze regionale en geavanceerde accreditaties, zijn we ook erkend door de volgende organisaties voor onze excellentie op het gebied van onderwijs.

Locaties

 • Campbellsville

  University Drive, 42718, Campbellsville

  Vragen