Keystone logo
Campbellsville University Online Master in de theologie, pastoraal leiderschap
Campbellsville University Online

Master in de theologie, pastoraal leiderschap

Campbellsville, Verenigde Staten

2 Years

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Aug 2024

Request tuition fees

Afstand leren

Invoering

Met het online Master of Theology-programma van Campbellsville University kun je je passie voor het evangelie nastreven en je loopbaan in de bediening naar een hoger niveau tillen. Het programma biedt aandachtsgebieden in bijbelstudies, pastoraal leiderschap en theologische studies om je de vaardigheden te geven die je nodig hebt om te slagen als leider en God te dienen in de carrière die je wilt. Wanneer je het programma voltooit, ben je volledig uitgerust om te slagen als een christelijke raadgever, een professor in de theologie, een missionaris in verschillende omgevingen en meer.

Gebruikmakend van een curriculum dat is gebaseerd op christelijke waarden en ethische praktijken, wordt het programma geleid door een faculteit van opvoeders met verschillende achtergronden in bediening en leiderschap. Door middel van op ervaring gebaseerde instructie bieden faculteitsleden persoonlijke aandacht en de academische ondersteuning die u nodig heeft om te slagen in uw opleiding en uw carrière. Onder hun begeleiding verken je een verscheidenheid aan verschillende onderwerpen die betrekking hebben op het door jou gekozen aandachtsgebied, en krijg je ook de mogelijkheid om je diploma aan te passen door te kiezen uit een selectie van theologie-keuzevakken.

Het programma wordt volledig online aangeboden in het interactieve digitale klaslokaal van Campbellsville. Cursussen kunnen worden voltooid in een tempo dat past bij uw drukke schema, zodat u kunt leren wanneer het u uitkomt en uw toekomst op uw eigen tijd kunt verbeteren.

Over de school

Vragen