Keystone logo
Campus Training

Campus Training

Campus Training

Invoering

176565_Capturadepantalla944.png

Bij Campus Training richten we ons zowel op jongeren die op zoek zijn naar een eerste werkervaring als op professionals die op zoek zijn naar verandering of jobverbetering. Om dit te doen, bieden onze cursussen u training in:

 • technische beroepen

Wij bieden je de theoretisch-praktische training die je nodig hebt om vanaf dag één in de sector te werken

 • FP gratis testen

We bereiden je voor op de gratis tests van FP

 • opposities

We maken een studieplan op maat van uw behoeften, zodat u uw plaats kunt krijgen

Kies je professionele doel

We geven je alle tools om dit te bereiken

 • persoonlijke begeleider

Zij is specialist in pedagogiek en talentmanagement. Haar missie is om een strategisch studieplan te ontwikkelen dat past bij je studiebehoeften en -mogelijkheden, zodat je je doel zo snel mogelijk bereikt. Je zult haar ontmoeten in persoonlijke tutorials en ze zal altijd aan je zijde staan, je motiveren en je te allen tijde helpen.

 • Gespecialiseerde leraar

We hebben gespecialiseerde docenten op verschillende gebieden die uw specifieke twijfels over de inhoud zullen oplossen. Via je virtuele campus kan je hen contacteren wanneer je maar wilt. Zij zullen binnen 48 kantooruren op u reageren.

Daarnaast geeft ons docententeam regelmatig online lessen over kennisgebieden die verband houden met uw opleiding. Daarin heb je de mogelijkheid om de leraar je twijfels te vragen en deze op een persoonlijke manier te laten oplossen. Je kunt de telelessen live bijwonen of ze later openen wanneer je maar wilt via je virtuele campus.

 • Studiemethode op maat

Bij Campus Training innoveren we voortdurend in nieuwe technologieën voor het onderwijs, daarom hebben we een e-learning studiemethode ontwikkeld, volledig aangepast aan jouw behoeften.

Je kunt overal en op het door jou gekozen tijdstip studeren via ons virtuele platform, dat 24 uur per dag, 365 dagen per jaar toegankelijk is. Met één klik, vanaf je computer, tablet of smartphone, kun je content uitvouwen, praktische workshops bekijken, lesmateriaal bijwerken, het prikbord raadplegen, examens downloaden of vragen stellen aan je docenten. Waar en wanneer je maar wilt!

 • Workshops en seminars

Bij Campus Training we ons in voor een theoretisch-praktische training die direct aansluit bij de professionele realiteit. Met onze trainingsworkshops leer je over de nieuwste trends in elke sector en ontdek je alle geheimen om een echte professional te worden. In onze persoonlijke seminars geeft je docent je de kans om je te verdiepen in de meest relevante case-study's van je opleiding.

 • beroepspraktijken

Het grootste deel van onze trainingen omvat tussen de 60 en 300 uur beroepspraktijken in bedrijven in de sector. Het is de beste gelegenheid om de opgedane kennis toe te passen, het vak te leren, een eerste werkervaring aan je cv toe te voegen en je netwerk van professionele contacten uit te breiden.

 • Training geaccrediteerd door Nebrija University

Campus Training is een samenwerkingscentrum van de Nebrija University - dat wil zeggen, deze universiteit heeft toezicht gehouden op de inhoud en methodologie van de cursus en garandeert de uitstekende kwaliteit ervan. Bijgevolg hebben alle studenten die cursussen volgen die zijn geaccrediteerd door Nebrija University het recht om het overeenkomstige opleidingscertificaat te ontvangen dat door dezelfde universiteit wordt afgegeven.

 • Arbeidsoriëntatie

Onze afdeling Arbeidsoriëntatie geeft je alle sleutels om succesvol te zijn in elk selectieproces. Het zal u vertellen hoe u een cv aantrekkelijk maakt, hoe u een sollicitatiegesprek voorbereidt voor de functie die u interesseert, hoe u een baanverbetering krijgt... en nog veel meer!

 • Werkgelegenheid observatorium

Wij brengen je in contact met bedrijven die op zoek zijn naar kandidaten met jouw profiel. We onderzoeken je cv en je werkbehoeften en brengen je op de hoogte van de ideale jobaanbiedingen voor jou.

Locaties

Locaties
 • C/Comandante Fontanes 1, 1º 15003, , A Coruña

Vragen