Keystone logo
Carey Theological College

Carey Theological College

Carey Theological College

Invoering

Carey Theological College

Canada's online evangelisch seminarie

Carey Theological College biedt theologisch onderwijs via geaccrediteerde programma's variërend van diploma's tot doctoraten; de plaatselijke kerk uitrusten met online bronnen, workshops, seminars, retraites en conferenties; en discipelstudenten van de University of British Columbia via ons unieke christelijke gemeenschaps- en residentieprogramma.

Bij Carey Theological College is het ons doel discipelschap te bieden voor elk seizoen van het leven. Carey gelooft dat discipelschap praktisch haalbaar, persoonlijk en voor iedereen toegankelijk moet zijn. We erkennen dat de wereld christelijke leiders nodig heeft die onze wereldwijde gemeenschappen beïnvloeden om deel te nemen aan wat God al aan het doen is in de wereld. Carey voorziet in deze behoefte door zich te concentreren op twee belangrijke gebieden:

Predikanten vormen: Alle cursussen en geaccrediteerde programma's van Carey voor afgestudeerde bedieningen worden online aangeboden, zodat onze studenten waar en wanneer dan ook kunnen studeren en hun geloof kunnen ontwikkelen. Met ons unieke financiële model ervaren onze afgestudeerden de hoogste normen van academische excellentie die hen effectief voorbereidt op een bediening met weinig tot geen schulden. Ons interactieve leerplatform stimuleert actief leren en diepe betrokkenheid van zowel studenten als instructeurs.

UBC-studenten discipelen: Carey's residentie is een veilig thuis voor studenten die hun geloof in onze christelijke gemeenschap willen versterken tijdens hun studie aan UBC. We rekenen betaalbare tarieven voor een privékamer met badkamer en maaltijden plus onze unieke student-discipelervaring. Een kapelaan leidt deze studenten bij bijbelstudie, mentorschap, spirituele retraites en sociale activiteiten. Als ze afstuderen aan UBC, worden ze christelijke leiders in hun gekozen beroep.

CAREY ACADEMISCHE PROGRAMMA'S

CAREY biedt negen verschillende afstudeerprogramma's. Elk programma is ontworpen om verschillende doelen te bereiken, bij verschillende interesses te passen en je reis in geloof voort te zetten.

Voor meer informatie over onze opleidingen:

WAAROM KIEZEN VOOR CAREY?

De christelijke bediening van vandaag heeft een achteruitgang gezien in gekwalificeerde en bekwame leiders. Maar Carey gelooft niet dat God is gestopt met het roepen van vrouwen en mannen in de bediening. Het seminarie is vaak ver van huis, en potentiële studenten zouden moeten overwegen hun leven opzij te zetten om toegang te krijgen tot een school die theologisch onderwijs biedt. Bovendien kunnen graduate studies kostbaar zijn. Studenten die met schulden afstuderen, zijn vaak beperkt in waar en hoe ze kunnen dienen terwijl ze hun schuld afbetalen.

HOE PAKT CAREY HET PROBLEEM VAN TOEGANKELIJK THEOLOGISCH ONDERWIJS AAN?

MODULAIR PROGRAMMA Pathways ONLINE LEREN
MODEL
ONDERWIJS & FINANCIEEL
HULP

MODULAIR PROGRAMMA Pathways

Onze programma's zijn gebaseerd op een modulair kredietmodel waarin het ene niveau op het andere kan worden voortgebouwd, waardoor de leerling in zijn eigen tempo naar een hoger niveau kan groeien. Dit model geeft onze studenten de flexibiliteit om hun keuze van basiscursussen, programmavereisten en keuzevakken te stapelen om een diploma te behalen of om een Pathway voor te bereiden op een hogere academische graad.

Alle basiscursussen van Carey worden eenmaal per jaar gegeven, terwijl onze programmavereisten en keuzevakken elke 3-4 jaar rouleren op basis van de beschikbaarheid van de instructeur. Dit betekent dat u zich op elk moment van het jaar kunt inschrijven voor cursussen en dat uw programma Pathway nog steeds op schema ligt. Over het algemeen is het verstandig om vroeg in het programma verplichte vakken te plannen om de grootste flexibiliteit te behouden voor keuzevakken en specialisatie verderop.

Klik hiervoor een volledig overzicht van ons modulaire programma Pathways .

ONLINE LEERMODEL

Carey's band met de University of British Columbia stelt ons in staat om innovaties in leertechnologieën na te streven en ervoor te zorgen dat studenten gestroomlijnde toegang hebben tot verschillende platforms om hun leerervaring te verbeteren.

ZOOM
Zoom is een video/audio-webconferentie- en samenwerkingstool die real-time vergaderingen en discussies met je medestudenten en docenten mogelijk maakt. In plaats van alleen een platform te zijn voor lezingen, gebruiken we Zoom om peer-to-peer leerervaringen en gemeenschapsgroei mogelijk te maken.
POPULI
Populi is een van de centrale platforms die u zult gebruiken voor registratie, betaling, betrokkenheid van de gemeenschap en zelfs cursussen. Populi kan gemakkelijk omgaan met video's, groepsdiscussies, het delen van bestanden en integraties met veel populi LTI's (Learning Tools Operability) die vandaag beschikbaar zijn.
EBSCO
Om u te helpen toegang te krijgen tot bronnen voor cursussen en onderzoek, heeft Carey een steeds groter wordende digitale bibliotheek via onze EBSCO-collectie. Wij vinden dat studenten hun studie niet mogen missen omdat ze zich geen boeken kunnen veroorloven of moeite hebben een exemplaar te vinden; we doen er alles aan om alle benodigde bronnen voor lessen bijna 100% gratis te maken voor alle studenten in onze programma's.

CURSUSSEN BIJ CAREY

Carey's cursussen omvatten over het algemeen deze segmenten; Lezen, forumdiscussie, opdrachten en online klaslokaal.

ONDERWIJS EN FINANCIEEL

Carey's missie is om trouwe christelijke leiders in staat te stellen voor elke generatie, elke cultuur en elke gemeenschap.

Om onze missie te realiseren houden we ons collegegeld concurrerend om theologisch onderwijs zo toegankelijk mogelijk te maken. Bovendien is Carey ook blij dat hij een verscheidenheid aan financiële hulpbronnen kan aanbieden om de studiekosten te helpen verminderen. Neem contact met ons op of bezoek onze website voor meer informatie over collegegeld en financiële hulp.

Statistieken

 • Internationale studenten:

  95%

 • 0
 • Verhouding student tot faculteit:

  12 naar 1

toelatingen

Getuigenissen van studenten

Locaties

 • Vancouver

  Iona Drive,5920, V6T 1J6, Vancouver

  Vragen