Keystone logo
Carlow University Online

Carlow University Online

Carlow University Online

Invoering

Bij Carlow University belichaamt alles wat we doen het erfgoed en de waarden van de Sisters of Mercy. We openen ons hart voor onze studenten, collega's en de wereld en zoeken naar praktische manieren om de onmiddellijke en langetermijnbehoeften in onze gemeenschappen aan te pakken.

Ons op ethiek gebaseerde online curriculum bereidt studenten voor om effectief leiding te geven in hun gekozen beroepen en een rechtvaardige en barmhartige wereld te bevorderen. Carlow gelooft in onderwijs en groei binnen en buiten het klaslokaal. We moedigen studenten aan om vaardigheden te ontwikkelen op het gebied van oordeel, leiderschap, analyse, besluitvorming en communicatie. De transformationele leerervaringen en diverse gemeenschap bij Carlow helpen leerlingen hun volledige potentieel te realiseren terwijl ze carrièreklare, meelevende professionals worden.

Volledig geïnvesteerde faculteitswerk met de studenten om hen te helpen succes te behalen en een evenwicht te bewaren tussen werk- en schoolverantwoordelijkheden. Elke instructeur brengt verschillende ervaringen naar de klas om een meer afgeronde, multi-perspectieve, ethische kijk op de wereld te bieden waar studenten van kunnen leren en deze kunnen toepassen op hun opleiding, beroep en dagelijks leven.

Onze royale programma's voor financiële hulp en overdrachtskredieten, samen met kleine klassen, zorgen voor succes van de leerling. Onze programma's bieden ultieme flexibiliteit en blijven trouw aan onze toewijding aan sociale rechtvaardigheid en academische excellentie. We bieden online een scala aan gezondheids-, bedrijfs- en onderwijsgraden.

Locaties

Locaties
  • Fifth Avenue,3333, 15213, Pittsburgh

Vragen