Certificaat in gastvrijheidsvaardigheden (online)
Centennial College
Belangrijke informatie
Selecteer een locatie
Campuslocatie
Online Canada
Talen
Engels
Studieformaat
Afstand leren
Duur
1 Jaar
Tempo
Full time
Collegegeld
CAD 2.721 / per year *
Deadline voor aanmelding
Informatie aanvragen
Eerste startdatum
Informatie aanvragen
* collegegeld 2 semesters Canadese studenten; CAD 15,693 - collegegeld 2 semesters Internationale studenten
Invoering
- Programmacode : 1869
- School : School voor gastvrijheid, toerisme en culinaire kunsten
- Referentie : Ontario College-certificaat
- Programmatype : Certificaatprogramma
- Programmaduur : 1 jaar/2 semesters
- Locatie : Online
Het Hospitality Skills-programma is ontworpen als een platform voor u om de vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn om te voldoen aan de vraag van de branche naar gekwalificeerde beginnende werknemers. In een jaar (twee semesters) zal dit programma je helpen om een verscheidenheid aan praktische vaardigheden en theoretische kennis onder de knie te krijgen en toe te passen, waardoor je de kans krijgt om in de horecasector te werken.
Uw inzetbaarheid wordt vergroot door waardevolle certificeringen zoals Safe Food Handlers, Smart Serve, EHBO/reanimatie en It's Your Shift training.
It's Your Shift-trainings- en bewustzijnsprogramma
Het programma omvat innovatieve branchetraining en bewustwordingscertificering, It's Your Shift. De certificering voorziet u van cruciale kennis en biedt actuele middelen die zijn gericht op het voorkomen van seksuele intimidatie en veilige praktijken voor interventie als eerstelijnswerker of manager. Het zal u ondersteunen, wanneer u de horeca betreedt, om een leider te worden in de preventie van seksuele intimidatie en bij te dragen aan de evolutie van veilige en gastvrije werkomgevingen.
Let op: na voltooiing van het programma kunt en wordt u aangemoedigd om uw studie voort te zetten in een van Centennial College 's School of Hospitality, Tourism and Culinary Arts diplomaprogramma's, zoals Hospitality - Hotel Operations Management (programma #1807) of Beheer van voedsel en dranken (programma #1808).
toelatingen
leerplan
Semester 1
- COMM-160/161 College communicatie 1
- GNED algemeen onderwijs keuzevak
- HOSP-101 Inleiding tot computers (online)
- HOSP-102 Gezondheids- en veiligheidscertificeringen voor de horeca
- HOSP-103 Professionele service-ervaring
- HOSP-105 Voedseltheorie
- HOSP-111 Inleiding tot horeca
- HOSP-122 Restaurant- en barservice
Semester 2
- COMM-170/171 College Communicatie 2
- HOSP-112 Wiskunde voor gastvrijheid
- HOSP-201 Kameroperaties I
- HOSP-204 Inleiding tot verkoop en marketing in de horeca
- HOSP-209 Human Resources en loopbaanvaardigheden
- HOSP-215 Inleiding tot Hospitality Accounting
- HOSP-220 Principes van Hospitality Management
- HOSP-222 Restaurantactiviteiten
Programma resultaat
Programma Hoogtepunten
- Studeer af met een mix van cursussen die je de vaardigheden geven om een carrière in hotel- of restaurantactiviteiten te starten of voort te zetten
- Door de branche erkende certificeringen die u voorbereiden op de arbeidsmarkt.
Programma Beroepsleerresultaten
Programma Beroepsleerresultaten beschrijven wat afgestudeerden van het programma hebben aangetoond dat ze kunnen doen met de kennis en vaardigheden die ze tijdens hun studie hebben opgedaan. De uitkomsten zijn nauw verbonden met de behoeften van de werkplek. Door middel van beoordelingen (bijv. Opdrachten en tests) verifiëren studenten hun vermogen om deze resultaten betrouwbaar uit te voeren voordat ze afstuderen.
- Op professionele wijze hospitality service verlenen om de klanttevredenheid te verhogen.
- Identificeer en beschrijf de verschillende sectoren van de Canadese toeristenindustrie.
- Gebruik elementaire wiskundige en monetaire berekeningen om te helpen bij de dagelijkse functies van een horecabedrijf.
- Assisteren bij de marketing en verkoop van kleine en middelgrote horecabedrijven.
- Identificeren en naleven van gezondheids- en veiligheidsvoorschriften, wetgeving en procedures met betrekking tot de horeca.
- Plan en implementeer persoonlijke en professionele ontwikkelingsstrategieën met betrekking tot de horeca.
- Gebruik de huidige technologieën, systemen en computertoepassingen om de dagelijkse functies van een horecabedrijf te ondersteunen.
- Treed op als lid van het accommodatie-operatieteam op instapniveau in zowel front- als back-of-the-house-posities.
- Fungeren als instapteamlid voor eten en drinken in zowel front- als back-of-the-house-posities.
Carrièremogelijkheden
Carrière Outlook
- Vertegenwoordigers van de gastenservice
- Kamerbegeleider
- Eten en drinken
Getuigenissen van studenten
English Language Requirements
Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.