Diploma in beheer van bakken en gebak (online)
Centennial College
Belangrijke informatie
Selecteer een locatie
Campuslocatie
Online Canada
Talen
Engels
Studieformaat
Afstand leren
Duur
2 jaar
Tempo
Full time
Collegegeld
CAD 2.721 / per year *
Deadline voor aanmelding
Informatie aanvragen
Eerste startdatum
May 2024
* Collegegeld van 2 semesters voor Canadese studenten; $ 14,502.50: collegegeld van 2 semesters voor internationale studenten
Invoering
Programma details
- Programmacode: 1873
- School: School of Hospitality, Tourism and Culinary Arts
- Referentie: Ontario College Diploma
- Programmatype: postsecundair programma
- Programmaduur: 2 jaar / 4 semesters
- Startdatum: herfst, winter, zomer
- Locatie: online
Programma overzicht
Centennial College Baking and Pastry Arts Management-programma van Centennial College bouwt voort op fundamentele bak- en banketvaardigheden om u voor te bereiden op een managementrol binnen de bakkerijsector. Of het nu gaat om menu-ontwerp, inkoop, planning of uitvoering, bakbeheer is een essentiële vaardigheid om uw passie om te zetten in zakelijk succes.
Je studeert af met belangrijke branchecertificeringen zoals Smart Serve, Safe Food Handlers en CPR, waardoor je klaar bent voor het werk.
Veel afgestudeerden van dit Baking and Pastry Arts-programma hebben werkgelegenheid verworven bij grote horecamerken in de hotel-, resort- en restaurantindustrie, evenals bij grootschalige commerciële bakbedrijven.
Het is jouw Shift Training and Awareness-programma
Het programma omvat een innovatieve branchetraining en bewustmakingscertificering, It's Your Shift. De certificering zal u voorzien van cruciale kennis en de huidige middelen bieden die gericht zijn op het voorkomen van seksuele intimidatie en veilige praktijken voor interventie als eerstelijnswerker of manager. Het zal u ondersteunen bij het betreden van de horeca, om een leider te worden in het voorkomen van seksuele intimidatie en bij te dragen aan de ontwikkeling van veilige en gastvrije werkomgevingen.
Het Ocean Wise-programma
De School of Hospitality, Tourism and Culinary Arts en The Local Cafe and Restaurant gebruiken heerlijke en oceaanvriendelijke producten van Ocean Wise. Ocean Wise is een instandhoudings- en educatieprogramma dat samenwerkt met chef-koks, restaurants en leveranciers van zeevruchten om hen te helpen bij het duurzaam inkopen van zeevruchten.
Feast On®-certificering
Centennial College is de eerste academische instelling geworden die de Feast On®-certificering heeft ontvangen voor de inkoop van lokale voedsel- en drankproducten die worden gebruikt in de academische programma's en de ervaringslerende foodservice-activiteiten van de school. De Culinary Tourism Alliance heeft Feast On opgericht als een certificeringsprogramma dat bedrijven erkent die zich toeleggen op het inkopen van in Ontario gekweekt en geproduceerd voedsel en drank.
toelatingen
leerplan
Programma overzicht
Semester 1 | Semester 2 |
|
|
Semester 3 | Semester 4 |
Belangrijke opmerking over het semester: |
Belangrijke opmerking over het semester: |
Programma resultaat
Programma Beroepsleerresultaten
Programma Beroepsleerresultaten beschrijven wat afgestudeerden van het programma hebben aangetoond dat ze kunnen doen met de kennis en vaardigheden die ze tijdens hun studie hebben opgedaan. De uitkomsten zijn nauw verbonden met de behoeften van de werkplek. Door middel van beoordelingen (bijv. Opdrachten en tests) verifiëren studenten hun vermogen om deze resultaten betrouwbaar uit te voeren voordat ze afstuderen.
- Onderzoek en ontwerp een verscheidenheid aan bakkerij-, banket- en zoetwarengerelateerde producten die voldoen aan de behoeften van een reeks foodservice-omgevingen
- Produceer en presenteer een verscheidenheid aan bakkerij-, banket- en zoetwarengerelateerde producten die voldoen aan de behoeften van een reeks foodservice-omgevingen.
- Pas fundamentele voedingsprincipes toe, inclusief receptaanpassingen, op alle aspecten van de bakproductie, met een bewustzijn van mogelijke allergenen en dieetvereisten.
- Pas effectieve vaardigheden voor keukenbeheer toe om op verantwoorde wijze middelen te gebruiken in een bak- en banketomgeving.
- Identificeer effectieve bedrijfspraktijken, inclusief marketing en kostenbeheersing bij het beheer van een banketbakkerij en bakbedrijf.
- Identificeer praktijken voor human resource management in relatie tot de horeca.
- Ontwikkel doorlopende persoonlijke strategieën en plannen om gastvrijheidsleiderschap in een bak- en banketomgeving te verbeteren.
Carrièremogelijkheden
Articulatieovereenkomsten
Gekwalificeerde afgestudeerden van Baking and Pastry Arts Management komen mogelijk in aanmerking voor deelname aan Pathway programma's met partnerinstellingen. Met deze Pathway programma's kun je studiepunten ontvangen voor leren dat je hebt behaald aan Centennial College .
Houd er rekening mee dat elk partnerschap een specifieke minimumcijfervereiste heeft om in aanmerking te komen voor overdracht van studiepunten, die worden beoordeeld door de partnerinstelling.
- Algoma University, Ontario
- Davenport University, VS.
- Laurentian University, Ontario
- SHMS Swiss Hotel Management School
- Universiteit van Vancouver Island, British Columbia
- Wilfrid Laurier University, Ontario
Bezoek onze website op www.centennialcollege.ca/admissions/applying/education- Pathways / outbound- Pathways voor meer informatie over articulatieovereenkomsten.
Carrière Outlook
- Banketbakker
- Bakkerij chef
- Voedselondernemerschap
English Language Requirements
Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.