Keystone logo
Central Christian College Of Kansas

Central Christian College Of Kansas

Central Christian College Of Kansas

Invoering

Central Christian College Of Kansas staat bekend om de algehele uitmuntendheid van onze academische programma's. Hoewel we klein zijn, bieden we vrijwel alle studie- en majorsgebieden aan - alleen in een meer intieme, vriendelijke sfeer, zowel residentieel als online.

Bij Central zijn we toegewijd om u te helpen bloeien door gemakkelijke toegang te bieden tot bronnen en informatie, inclusief cursusaanbod, onze bibliotheek, het studentensuccescentrum en meer. We breiden diezelfde intieme en vriendelijke sfeer ook uit naar onze online opleidingen.

Enkele van onze meest populaire studiegebieden zijn Schone Kunsten, Sportwetenschappen, Bedrijfskunde en Onderwijs, maar er zijn er nog veel meer om uit te kiezen, elk ontworpen om u voor te bereiden op succes in het door u gekozen vakgebied.

Central Christian College streeft naar een transformatieve educatieve ervaring die geworteld is in Christus. Het is gericht op het verschaffen van een Christusgerichte opvoeding tot karakter aan iedereen die een trouwe rentmeester wil worden van hart, verstand, ziel en kracht.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

  • McPherson

    South Main Street,1200, 67460, McPherson

    Vragen