Keystone logo
© BIMM University
Chartered Institute Of Personnel Development (CIPD) Online

Chartered Institute Of Personnel Development (CIPD) Online

Chartered Institute Of Personnel Development (CIPD) Online

Invoering

We zijn de beroepsorganisatie voor HR en de ontwikkeling van mensen - deskundigen over de wereld van het werk en carrière partner aan meer dan 140.000 leden over de hele wereld. Ons doel is om kampioen te beter werk en werkzaam leven door het verbeteren van praktijken in mensen en organisatie-ontwikkeling, ten behoeve van particulieren, bedrijven, de economie en de maatschappij.

Wij zijn van mening dat, evenals het creëren van waarde voor organisaties en economieën, werk kunnen en moeten individuen en de samenleving te profiteren in het algemeen. Werk moet meer dan voldoen aan onze fundamentele financiële behoeften doen - het moet ons betekenis en het doel, en bijdragen aan onze algehele welzijn.

Ons doel

Als geregistreerde Charity, werden we opgericht om de kunst en wetenschap van het beheer en de ontwikkeling van mensen voor openbaar nut te promoten. Wij streven niet alleen om het vinden en het verdedigen van manieren om het definiëren en organiseren van het werk dat de economische en maatschappelijke waarde te creëren, maar ook om het bevorderen van mogelijkheden tot verbetering van de individuele werkende leven.

De HR en L & D beroepen de sleutel tot het ontsluiten van die sweet spot. Good people management en ontwikkeling zijn niet alleen goed voor de financiële prestaties van een bepaald bedrijf, maar ook voor het welzijn van de werknemers en voor de lange termijn welvaart van de economieën en samenlevingen waarin we werken allemaal.

Onze visie

Wij geloven dat door te groeien en ontwikkelen van een community van professionals die beter werk en werkzame leven kampioen, zullen we ervoor zorgen dat het werk creëert waarde voor individuen, organisaties, de economie en de maatschappij.

Onze visie is om te definiëren en vertegenwoordigen de internationale benchmark voor excellentie in mens en organisatie beheer en de ontwikkeling.

We zullen dit doen door:

  • met behulp van onze stem om relevante belanghebbenden te beïnvloeden en hen aanmoedigen om te investeren in het HR-vak, evenals andere functies die helpen om kampioen betere werk en werkzame leven
  • ervoor te zorgen dat de HR-professie (en CIPD lidmaatschap) gerespecteerd blijft en vertrouwd over de hele wereld door de verbreding en versterking van de definitie van professionaliteit in HR, en ervoor te zorgen dat de HR-professionals van de toekomst zijn uitgerust met de kennis, vaardigheden en gedrag om geld te verdienen dat vertrouwen en respect
  • investeren in eigen toekomst van de CIPD's als duurzame kennis bedrijf dat de standaard van uitmuntendheid zet in mensen en organisatie-ontwikkeling

Locaties

  • UK Online

    Chartered Institute of Personnel and Development 2016, 151 The Broadway, SW19 1JQ, UK Online

Vragen