Keystone logo
© BIMM University
The Chartered Institute of Public Finance and Accountancy (CIPFA)

The Chartered Institute of Public Finance and Accountancy (CIPFA)

The Chartered Institute of Public Finance and Accountancy (CIPFA)

Invoering

over CIPFA

CIPFA is de enige professionele accountancy lichaam in de wereld uitsluitend gewijd aan de overheidsfinanciën.

CIPFA, het Chartered Institute of Public Finance en Accountancy, is de beroepsorganisatie voor mensen in de overheidsfinanciën. Onze 14.000 leden werken in de hele openbare diensten, in het nationale controle-instanties, in de grote accountantskantoren, en in andere instanties, waar het publiek geld nodig heeft om effectief en efficiënt worden beheerd.

Als 's werelds enige professionele accountancy lichaam om zich te specialiseren in de openbare diensten, CIPFA portefeuille van diploma's vormen de basis voor een carrière in de overheidsfinanciën. Zij omvatten de benchmark beroepskwalificatie voor accountants publieke sector, evenals een postgraduate diploma voor mensen die al werkzaam zijn in leidinggevende posities. Ze worden gegeven door onze in-house CIPFA Education and Training Centre en andere plaatsen van het leren over de hele wereld.

We kampioen ook hoge prestaties in de openbare diensten, het vertalen van onze ervaring en inzicht in helder advies en praktische diensten. Ze zijn voorzien van informatie en begeleiding, cursussen en conferenties, eigendom en het beheer van oplossingen voor vermogensbeheer, consultancy en interim personen voor een scala aan opdrachtgevers de publieke sector.

Wereldwijd CIPFA wijst de weg in de overheidsfinanciën door op te staan ​​voor een goed beheer van de overheidsfinanciën en goed bestuur. Wij werken met donoren, partner overheden, accountancy-instanties en de publieke sector over de hele wereld om de overheidsfinanciën te bevorderen en te ondersteunen betere openbare diensten.

Locaties

  • London

    77 Mansell Street, London, E1 8AN, , London

    Vragen