Keystone logo
Concordia University, St. Paul Global

Concordia University, St. Paul Global

Concordia University, St. Paul Global

Invoering

Concordia University, St. Paul verwelkomt een divers studentenlichaam en stelt studenten in staat om academisch, spiritueel en interpersoonlijk te groeien. Het gemeenschapsgevoel aan de Concordia University, St. Paul - zowel op de campus als online - zorgt ervoor dat studenten zich onderdeel voelen van de Concordia-familie wanneer ze zich inschrijven voor een van onze programma's. We moedigen studenten aan om hun interesses te verkennen, in contact te komen met professoren en collega's en hun doelen te bereiken door middel van academisch succes.

Online programma's van Concordia University, St. Paul zijn ondersteunend en energiek, waardoor je je doelen kunt bereiken in een flexibele digitale omgeving. Onze uitgebreide programma's zijn erop gericht u waardevolle ervaring en geavanceerde branchekennis te bieden die aansluit bij Concordia's traditie van academische excellentie. Onze online community moedigt studenten aan om hun interesses te verkennen, in contact te komen met professoren en collega's en hun doelen te bereiken door middel van academisch succes en groei.

Concordia University, St. Paul is geaccrediteerd door de Higher Learning Commission en is lid van de North Central Association. Concordia University, St. Paul is geaccrediteerd sinds 1967, met heraccreditatie in 2018.

Locaties

Locaties
  • Concordia Avenue,1282, 55104, Saint Paul

Vragen