Keystone logo
Cyprus International Institute of Management

Cyprus International Institute of Management

Cyprus International Institute of Management

Invoering

Waarom kiezen voor CIIM - Cyprus International Institute of Management

 • Biedt acht (8) geaccrediteerde masterprogramma's in het bedrijfsleven.
 • Gerangschikt als de beste businessschool in Cyprus met 3 Palmes of Excellence door Eduniversal (2017-2019).
 • Internationale faculteit van topuniversiteiten wereldwijd en ervaren professionals uit de industrie.
 • Strong Careers Office (stages, arbeidsbemiddeling en Erasmusuitwisselingen).
 • Een modulair systeem (geen semesters) stelt u in staat om studie en werk-leven in balans te brengen.
 • Avondcursussen in Nicosia en Limassol.

CIIM - Het Cyprus International Institute of Management is een internationale business school die in 1990 is opgericht door een groep bedrijfsleiders en een team van vooraanstaande academici die enkele van 's werelds beste business schools vertegenwoordigen. Ons doel was om, ongeacht de locatie, gebruik te maken van de beste docenten in managementonderwijs voor afgestudeerden en om hun talent en ervaring beschikbaar te stellen in Cyprus.

Om zijn missie te volbrengen, heeft CIIM pionierswerk verricht in het modulaire onderwijsmodel. Dit geeft onze programma's een uitzonderlijke flexibiliteit, waardoor studenten zich in korte maar intensieve tijdsperioden op een specifiek onderwerp kunnen concentreren. Dit geeft keuzevrijheid die bijzonder geschikt is voor de behoeften van de werkstudent.

Leerresultaten

 • Professionaliteit en kundige houding: Handel professioneel en reageer in elke situatie en de omgeving waarin ze opereren, accepteer uitdagingen en vind snelle en bruikbare oplossingen.
 • Effectief management: maak meetbare verschillen in hun omgeving met behulp van analytische, probleemoplossende en besluitvormende vaardigheden (samen met menselijke vaardigheden) bij het effectief beheren van hun eenheid, bedrijf of organisatie.
 • Creatieve en ondernemende mentaliteit: Identificeer bestaande kansen of creëer nieuwe, door intellectuele strengheid toe te passen, kritisch en innovatief te denken; bereid zijn om redelijke risico's te nemen om gedeelde waarde voor zichzelf, hun organisatie en de samenleving te creëren en mislukkingen te behandelen als leermogelijkheden.
 • Interpersoonlijke vaardigheden en emotionele en culturele intelligentie: toon visionair leiderschap, effectieve communicatie, samenwerking, teamwerk en interpersoonlijke vaardigheden; erkennen en accepteren van individuele en collectieve culturele diversiteit, en streven naar onderlinge verbondenheid tussen verschillende etniciteiten, culturen en bevolkingsgroepen.
 • Internationalisering: Bewustzijn en begrip tonen van mondiale problemen en internationale ervaringen en interacties nastreven.
 • Bruikbare kennis en levenslang leren: Verkrijg bruikbare kennis op een of meer gebieden van bedrijfsbeheer. Leer een leven lang door voortdurende persoonlijke en professionele ontwikkeling.
 • Ethische en sociale verantwoordelijkheid: Handel op een manier die blijk geeft van integriteit, transparantie, respect en andere ethische, sociale en burgerlijke verantwoordelijkheden, waarbij hun onderlinge afhankelijkheid en verbondenheid met anderen en met het milieu wordt erkend.

CIIM: De nieuwe manier van studeren!

CIIM werkt volgens uw planning en niet andersom.

CIIM volgt een innovatief en handig systeem genaamd "Flexi Study" en lessen zijn gebaseerd op een uniek systeem van inschrijving.

Flexi Study-systeem

 • Voordeel 1: Kies ÉÉN les per keer, je hoeft geen semesters te volgen!
 • Voordeel 2: Met het Flexi Study System duurt elke les ongeveer 1-2 weken!
 • Voordeel 3: Combineer werk en studie met handige avond- en weekendlessen!

Combineer werk en studie

Met handige avond- en weekendlessen kun je doorwerken terwijl je studeert. Als je schema wordt aangepast, kun je doorgaan met je carrière, van je gezin genieten en tegelijkertijd studeren.

Klassebeoordelingen

Voor sommige vakken moet je een tentamen doen en voor andere moet je een schriftelijke opdracht inleveren. Schriftelijke opdrachten worden ongeveer een maand na de laatste klasbijeenkomst ingeleverd.

ECTS

 • Europees overboekings- en accumulatiesysteem
 • Om af te studeren aan een opleiding van CIIM moet je een bepaald aantal ECTS-studiepunten behalen (90 voor MSC's en 120 voor MBA en MPSM).

Rolling Admissions

Aanvragen voor toelating worden het hele jaar door geaccepteerd. Er is geen vaste aanvraagperiode of deadline voor het indienen van uw aanvraag. Zodra een aanvraag is ontvangen, zal de school deze beoordelen en kan de toegelaten student de lessen starten door deel te nemen aan de volgende aangeboden klas.

146873_pexels-photo-5676744.jpeg

Accreditaties en erkenningen

Het CIIM - Cyprus International Institute of Management , een non-profit internationale business school opgericht in 1990, heeft al haar programma's geaccrediteerd door The Cyprus Agency of Quality Assurance and Accreditation in Higher Education (DI.PAE), in overeenstemming met de normen en richtlijnen geleverd door het European Network for Quality Assurance (ENQA).

Accreditaties en internationale samenwerkingen

CIIM MBA is internationaal geaccrediteerd door EPAS .. We bieden ook een MSc in Human Resource Management (CyHRMA-goedkeuring), een MSc in Financial Services, een MSc in Business Management, een MSc in Educational Leadership Management en MSc in Business Intelligence and Data Analytics en een MSc in financieel recht en internationale belastingen.

Al onze programma's zijn ook geaccrediteerd door de accreditatie-instantie van de regering van Cyprus. CIIM Executive Education is geaccrediteerd door wereldberoemde instanties die de hoogste kwaliteit van trainings- en ontwikkelingsprogramma's op Cyprus garanderen.

We opereren als een CFA-partnerinstituut, ICAEW-partner in leren, Chartered Institute for Securities and Investment (CISI) geaccrediteerde trainingsaanbieder en Institute of Directors (VK) geaccrediteerd regionaal trainingscentrum. Om zijn missie te volbrengen, heeft CIIM pionierswerk verricht in het modulaire onderwijsmodel. Dit geeft onze programma's een uitzonderlijke flexibiliteit, waardoor studenten zich in korte maar intensieve tijdsperioden op een specifiek onderwerp kunnen concentreren. Dit geeft keuzevrijheid die bijzonder geschikt is voor de behoeften van de werkstudent.

146032_pexels-photo-3153201.jpeg

Locaties

Locaties
 • 21 Akademias Avenue, 2107, Aglantzia

 • 3-5 Chaidariou Street, 3020, Limassol

Vragen