Keystone logo
Davenport University Global Campus

Davenport University Global Campus

Davenport University Global Campus

Invoering

Davenport University bereidt en transformeert studenten om de hoogste niveaus van academische prestaties te bereiken, waardoor ze uitblinken en vooruitgang boeken op hun gekozen vakgebied in de 21e eeuw. De missie van de Global Campus is U! Wij zijn een groep gepassioneerde docenten die ernaar streven de beste bachelor- en masteropleidingen te bieden. We streven naar het creëren van een gemeenschap van lerenden op afstand en opvoeders met ongeëvenaarde ondersteuning, middelen, begeleiding en innovatie om onze leerlingen een voorsprong te geven in groei en het bereiken van doelen.

De Global Campus van Davenport University biedt meer dan 50 graden volledig online en bijna 400 cursussen. Van boekhouding tot sportmanagement, onze online studenten studeren voor de banen van vandaag en de carrières van morgen.

De Global Campus van Davenport is verreikend, goed ingeburgerd en staat klaar om u van dienst te zijn. Onze deskundige instructeurs, geaccrediteerde online programma's en een grote studentenorganisatie spreken over de kwaliteit en het gemak van onze online cursussen.

Locaties

  • Indianapolis

    University Boulevard,420, 46202, Indianapolis

    Vragen